1. beveiliging
  2. brandblusser voor thuis

Top 10 brandblussers voor thuis van 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Heb je een brandblusser nodig en ben je benieuwd wat de beste opties zijn? Er heerst al lange tijd een debat over welke type brandblusser het beste is voor particulieren. Maar wij zijn hier om je een handje te helpen bij het vinden van de perfecte brandblusser voor thuis. In dit artikel zullen we het hebben over 10 verschillende brandblussers die op de markt zijn en de voor- en nadelen van elk type. We gaan ook verder in op welke optie het beste bij je past. Dus als je op zoek bent naar de goede brandblusser voor thuis, is het tijd om verder te lezen en je vandaag nog te verdiepen in de beste brandblussers op de markt.

Picture of Annette
Annette

Annette werkt als zelfstandig interieur styliste en helpt de woontoppers met advies voor de beste producten tegen de beste kwaliteit / prijs verhoudingen. Elke maand gaat ze op zoek naar de beste nieuwe brandblussers voor thuis​ en deelt deze met jou!

10 beste brandblussers voor thuis - [brandblussers voor thuis test 2024]

Heb je een brandblusser nodig en ben je benieuwd wat de beste opties zijn? Er heerst al lange tijd een debat over welke type brandblusser het beste is voor particulieren. Maar wij zijn hier om je een handje te helpen bij het vinden van de perfecte brandblusser voor thuis. In dit artikel zullen we het hebben over 10 verschillende brandblussers die op de markt zijn en de voor- en nadelen van elk type. We gaan ook verder in op welke optie het beste bij je past. Dus als je op zoek bent naar de goede brandblusser voor thuis, is het tijd om verder te lezen en je vandaag nog te verdiepen in de beste brandblussers op de markt.

Of je nou gaat verhuizen of een nieuwe brandblusser voor thuis zoekt, het is belangrijk dat je de juiste vindt. Smaken verschillen nou eenmaal en dat begrijpen wij heel erg goed. Daarom zorgen we er voor dat er een ruime keus is aan verschillende brandblussers voor thuis in deze review. We houden de laatste trends en producten altijd in de gaten om ervoor te zorgen dat je de nieuwste brandblussers voor thuis terugvindt in onze top 10 brandblussers voor thuis.

Bekijk direct onze top 10 brandblussers voor thuis en laat je inspireren door de best geteste brandblussers voor thuis. Zo richt je jouw huis in op de manier die bij jou past.

SAVS® Brandblus box Poeder groot Brandblusser poeder 6 kg Blusdeken 120 x 180 cm Blusrating 55A 233B Met montagebeugel.

5/5

Met de SAVS® Brandblus box Poeder groot heb je direct een uitgebreide en handige brandblusser bij de hand. Deze box bevat een blusdeken van 120 x 180 cm en een brandblusser poeder van 6 kg. De brandblusser heeft een blusrating van 55A 233B en de deken is voorzien van een speciale montagebeugel. Deze beugel zorgt ervoor dat je de deken altijd bij je hebt. De SAVS® Brandblus box Poeder groot is ideaal voor in bedrijf en thuis. De brandblusser is makkelijk te bedienen en heeft een duurzame constructie. Het poeder is klaar voor gebruik, waardoor je direct kunt ingrijpen bij een brand. De deken beschermt je tegen de hitte en rook bij een brand en voorkomt dat het vuur zich verder verspreidt. Daarnaast is het materiaal gecertificeerd, waardoor je zeker bent van een goede kwaliteit. Met de SAVS® Brandblus box Poeder groot ben je altijd klaar voor de strijd tegen het vuur. Je hebt direct een uitgebreide en handige brandblusser bij de hand waarmee je het vuur snel kunt blussen. Ook heb je met de blusdeken en montagebeugel een effectief beschermingsmiddel bij de hand om ervoor te zorgen dat het vuur zich niet verder verspreidt. Kortom, met de SAVS® Brandblus box Poeder groot ben je altijd klaar voor een brand.

SAVS® Brandblus box Poeder klein Brandblusser poeder 1 kg Blusdeken 100 x 100 cm Blusrating 8A 34B Met montagebeugel.

5/5

SAVS® Brandblus box Poeder klein helpt u bij het snel en effectief bestrijden van branden. Deze brandblusser box is voorzien van een brandblusser poeder van 1 kg en een blusdeken van 100 x 100 cm. De box is eenvoudig te installeren met de bijgeleverde montagebeugel. De brandblusser poeder heeft een brandblusrating van 8A 34B en is hierdoor geschikt voor het blussen van branden op klein oppervlakte. De blusdeken is gemaakt van hittebestendige stof en is ideaal voor het smoren van vuur en het afdekken van hete delen. Zo kunt u de brand veilig bestrijden. Deze SAVS® Brandblus box Poeder klein biedt u een complete oplossing voor het bestrijden van branden. U krijgt hiermee een veilig gevoel, omdat u altijd een oplossing bij de hand hebt. Het is een betrouwbare en duurzame oplossing voor een veilige omgeving.

Carpoint Schuimblusser AB 2 Kg.

5/5

Carpoint Schuimblussers AB 2 Kg zijn onmisbaar bij het bestrijden van branden. Het schuim is speciaal ontwikkeld om vetbranden, zoals die vaak voorkomen in keukens, effectief te kunnen blussen. Het heeft een klasse 25F, waardoor het ideaal is voor het snel en effectief blussen van dergelijke branden. Het schuim bestaat uit een speciale formule die de brand dooft en tegelijkertijd de brandstof blokkeert. Dit is heel belangrijk om te zorgen dat de brand geen kans krijgt om zichzelf opnieuw te ontsteken. Bovendien bevat het geen schadelijke stoffen of chemicaliën. Dit betekent dat het veilig is om te gebruiken in omgevingen met veel mensen, zoals restaurants of keukens. De Carpoint Schuimblussers AB 2 Kg zijn tevens eenvoudig te gebruiken. Het blusschuim wordt geleverd in een handig en compact formaat, wat het gebruik en transport ervan vereenvoudigt. Bovendien is het schuim vrij van koolstofdioxide, wat het milieuvriendelijk maakt. Het is ook bestand tegen hoge temperaturen, waardoor het een betrouwbare optie is voor het bestrijden van branden.

SAVS® Brandblus box Poeder middel Brandblusser poeder 2 kg Blusdeken 100 x 100 cm Blusrating 13A 89B Met montagebeugel.

5/5

Met de SAVS® Brandblus box Poeder middel Brandblusser poeder 2 kg Blusdeken 100 x 100 cm Blusrating 13A 89B met montagebeugel ben je altijd voorbereid. Deze brandblusser is voorzien van een montagebeugel, zodat je hem gemakkelijk op de wand kunt bevestigen. Hij weegt maar 2 kg, waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is. Bovendien heeft hij een blusdeken van 100 x 100 cm, waardoor je middelgrote branden kunt blussen. De SAVS® Brandblus box Poeder middel Brandblusser poeder 2 kg Blusdeken 100 x 100 cm Blusrating 13A 89B is uitgerust met een 13A 89B blusrating, waardoor hij geschikt is voor het blussen van branden met kleine tot middelgrote energie. De poedervormige brandblusser heeft een hoge bluscapaciteit, waardoor je effectief branden kunt blussen. Het apparaat is ook voorzien van een duidelijke aanwijzingen, zodat je precies weet wat je moet doen in geval van een brand. De SAVS® Brandblus box Poeder middel Brandblusser poeder 2 kg Blusdeken 100 x 100 cm Blusrating 13A 89B is klaar voor gebruik en biedt je de perfecte oplossing om branden te bestrijden.

SAVS® Brandblus box Schuim Groot Brandblusser schuim 6 liter Blusdeken 120 x 180 cm Blusrating 27A 183B Met.

5/5

Met de SAVS® Brandblusbox Schuim Groot kun je direct in actie komen. Deze set bevat een brandblusser schuim 6 liter, een blusdeken en een blusrating 27A 183B. De brandblusser schuim bevat een 6 liter inhoud en is voorzien van een robuuste, zwarte kunststof buitenkant. Bovendien heeft het een drukknop met een duurzame constructie voor gemakkelijk gebruik. Daarnaast bevat de set ook een blusdeken met een afmeting van 120 x 180 cm en een blusrating 27A 183B. Deze deken is gemaakt van een sterk materiaal dat branden snel kan smoren en blussen. Met de SAVS® Brandblusbox Schuim Groot kun je klaar zijn voor een brand en je kunt erop vertrouwen dat je branden snel en effectief kunt blussen.

SAVS® Brandblus box Vet Groot Brandblusser schuim 6 liter Blusdeken 120 x 180 cm Blusrating 21A 233B 40F Met.

5/5

Met deze SAVS® Brandblus box Vet Groot heb je alles wat je nodig hebt voor een effectieve brandbestrijding. De box bevat een grote brandblusser met 6 liter schuim en een blusdeken met een grootte van 120 x 180 cm. De brandblusser heeft een blusrating van 21A 233B 40F en is daarmee geschikt voor het bestrijden van veel verschillende branden. De krachtige schuimblusser heeft een grote tank, waardoor je langer door kunt blussen. Het schuim is hierbij ook nog eens effectief in het onderdrukken van branden. Ook is er een blusdeken inbegrepen, die je over brandende objecten heen kunt leggen om zo de rondom liggende objecten te beschermen. Deze box is een waardevolle aanvulling op je brandveiligheid thuis of op het werk.

SAVS® Brandblus box Vet middel Brandblusser schuim 2 liter Blusdeken 100 x 100 cm Blusrating 8A 55B 40F Met.

5/5

SAVS® Brandblus Box biedt u een uitgebreide oplossing voor brandbestrijding in één compacte box. Alle items in deze box zijn afzonderlijk gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Met deze box kunt u veilig en efficiënt een brand bestrijden. De box bevat een brandblusser met schuim van 2 liter, een blusdeken van 100 x 100 cm en een brandblusser met een blusrating van 8A 55B 40F met. De brandblusser met schuim is vooral effectief tegen vaste stoffen, zoals hete olie of koolstof. Deze kan de brand snel blussen. Daarnaast heeft de box een blusdeken van 100 x 100 cm, die vooral effectief is tegen vloeistoffen. Deze deken is gemaakt van een speciale stof en is bestand tegen hoge temperaturen. De brandblusser met blusrating 8A 55B 40F met is vooral effectief tegen elektrische apparaten. Met de SAVS® Brandblus Box bent u goed voorbereid op een brand. Deze box biedt een uitgebreide oplossing voor brandbestrijding en is eenvoudig te gebruiken. U kunt zich er zeker van zijn dat u met deze box een veilig en effectief resultaat zult behalen bij het bestrijden van een brand.

Mobiak poederblusser 2 kg brandblusser poederbrandblusser abc blusser brandblusapparaat blusmiddelen brandblusser voor.

5/5

De Mobiak poederblusser 2 kg is een effectief en betrouwbaar blusser. Het is geschikt voor verschillende soorten branden, waaronder klasse A, B en C branden. Deze poederblusser is handig in gebruik en heeft een lange spuitduur. Het is vorstvrij en kan dus ook buiten worden gebruikt. De poederblusser heeft een stevige ophangbeugel en elk jaar is een controle sticker nodig om de werking ervan te garanderen. Met deze brandblusser kunt u branden snel blussen, waardoor schade aan personen en/of bezittingen wordt beperkt. Kortom, de Mobiak poederblusser 2 kg is een uitstekende oplossing voor het blussen van kleine branden.

Lenga Minibar brandblusser Minibar drank Feestdecoratie drank Drankhouder Flessenhouder.

5/5

De Lenga Minibar brandblusser is niet alleen een grappig drankhouder, maar ook een ideale feestdecoratie. Met de rode kleur, de stoere look en de kleine sleutel voegt u een grappig detail toe aan je feest. De brandblusser is gemaakt van stevig rood plastic en heeft een stevige deur met een kleine sleutel. Er is genoeg ruimte voor een fles drank en een aantal lekkere drankjes. De minibar brandblusser is een leuke manier om je drankjes te serveren en een leuk element op je feest. Bij de Lenga Minibar brandblusser krijg je een paar handige accessoires meegeleverd. Je krijgt een kleine sleutel en een paar kleine plastic voetjes, waarmee je de minibar brandblusser op tafel kunt zetten. Ook krijg je twee gaten in het deksel, waardoor je de brandblusser ook aan de muur kunt hangen. Zo kun je je drankjes op een stijlvolle en originele manier presenteren.

Lenga Minibar brandblusser Minibar drank Feestdecoratie drank Drankhouder Flessenhouder.

5/5

Met de Lenga Minibar brandblusser heb je een unieke drankhouder! De minibar is perfect voor het decoreren van je feest. De drankhouder is gemaakt van stevig kunststof en heeft een heldere transparante deur. Je kunt de deur afsluiten met de meegeleverde sleutel. De drankhouder is geschikt voor alle standaard flessen van 0.33-0.75 liter. Hiermee heb je een originele drankhouder en feestdecoratie die perfect past bij elke feestelijke gelegenheid.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over de brandblussers voor thuis vergelijken

Samen met Annette kijken we naar de laatste trends en nieuwste brandblussers voor thuis. Hier wordt een selectie van gemaakt op basis van de beste kwaliteit & prijs verhouding.

Heb je een brandblusser voor thuis gezien die je wilt bestellen? Je kunt dan via de knop “BESTE PRIJS’ direct bestellen. Zo kun je jouw brandblusser voor thuis morgen al in huis hebben.

Onze reviews zijn altijd met zorg samengesteld door ervaren reviewers die experts zijn op het gebied van brandblussers voor thuis. De producten zijn gekozen op een goede prijs/ kwaliteit verhouding, zodat je waar voor je geld krijgt.

Ons eindoordeel: brandblussers voor thuis vergelijking

De keuze voor een brandblusser voor thuis is niet gemakkelijk. Er zijn zoveel verschillende producten met verschillende opties beschikbaar dat het moeilijk is om eruit te kiezen. Wij hopen dat onze top 10 producten je een duwtje in de juiste richting heeft gegeven. Door onze research en informatie heb je eindelijk de beste keus kunnen maken voor jouw thuissituatie. Als je nog meer vragen hebt, kun je ons altijd contacteren. Dan helpen we je graag op weg om een brandblusser te kopen die bij jouw thuissituatie past. Uiteindelijk hopen we dat je de beste keuze hebt kunnen maken uit de top 10 brandblussers voor thuis die we hebben gevonden. Wij hebben gedaan wat we konden om je te helpen de juiste keuze te maken die past bij jouw thuissituatie. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wie weet helpen we je bij het vinden van de perfecte brandblusser voor thuis.

In totaal hebben we 30 verschillende brandblussers voor thuis bekeken. Hier hebben we de beste 10 brandblussers voor thuis uit gekozen na goed onderzoek en overleg. Deze lijst is samengesteld door naar diverse aspecten te kijken. Zo is er uitgebreid gekeken in verschillende prijscategorieën, naar de kwaliteit en uiteraard ook naar de laatste woontrends.

Ook is het belangrijk om de functionaliteit onder de loep te nemen. Het is leuk als een brandblusser voor thuis er leuk uitziet in huis maar deze moet natuurlijk ook functioneel zijn. 

Onderstaande brandblussers voor thuis die als beste getest zijn behoren volgens ons tot de top 10 brandblussers voor thuis van 2024

1. SAVS® Brandblus box Poeder groot Brandblusser poeder 6 kg Blusdeken 120 x 180 cm Blusrating 55A 233B Met montagebeugel.
2. SAVS® Brandblus box Poeder klein Brandblusser poeder 1 kg Blusdeken 100 x 100 cm Blusrating 8A 34B Met montagebeugel.
3. Carpoint Schuimblusser AB 2 Kg.
4. SAVS® Brandblus box Poeder middel Brandblusser poeder 2 kg Blusdeken 100 x 100 cm Blusrating 13A 89B Met montagebeugel.
5. SAVS® Brandblus box Schuim Groot Brandblusser schuim 6 liter Blusdeken 120 x 180 cm Blusrating 27A 183B Met.
6. SAVS® Brandblus box Vet Groot Brandblusser schuim 6 liter Blusdeken 120 x 180 cm Blusrating 21A 233B 40F Met.
7. SAVS® Brandblus box Vet middel Brandblusser schuim 2 liter Blusdeken 100 x 100 cm Blusrating 8A 55B 40F Met.
8. Mobiak poederblusser 2 kg brandblusser poederbrandblusser abc blusser brandblusapparaat blusmiddelen brandblusser voor.
9. Lenga Minibar brandblusser Minibar drank Feestdecoratie drank Drankhouder Flessenhouder.
10. Lenga Minibar brandblusser Minibar drank Feestdecoratie drank Drankhouder Flessenhouder.

Disclaimer: Deze brandblusser voor thuis review is na onafhankelijk onderzoek en met zorg samengesteld. Woontoppers is niet verantwoordelijk voor de producten en bij aankoop op de webshop via ons verdienen wij een kleine commissie. Kom je een fout tegen op deze pagina, neem dan contact met ons op.

brandblussers voor thuis kopen - Laatste tips

Er zijn drie belangrijke aspecten waar je op moet letten bij het kopen van een brandblusser voor thuis om er zeker van te zijn dat een goede aankoop is.

Om te beginnen zul je moeten besluiten welke brandblusser voor thuis bij jou past, welke goed voelt voor jou. Dit kan heel persoonlijk zijn en ligt helemaal aan jouw eigen smaak, wat goed voelt voor jou. 

Verder is de prijs/ kwaliteitsverhouding een enorme belangrijk aspect om naar te kijken. Je wilt natuurlijk dat deze in jouw budget past maar je wilt niet dat de brandblusser voor thuis binnen een maand al kapot gaat. 

Gelukkig hebben we voor deze review rekening gehouden met bovenstaande punten. Zo zorgen we ervoor dat het kiezen van de beste brandblusser voor thuis makkelijk wordt voor iedereen.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023