1. woonkamer
  2. infrarood verwarming

Top 10 infrarood verwarmingen van 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Koude lucht, donkere avonden, wollen truien en kachels aan. Het zijn allemaal elementen van de winter. Maar wat als je net een stapje verder wilt gaan? Wat als je de kans hebt om comfortabel en warm te blijven terwijl het buiten sneeuwt? Met infraroodverwarming kan dat. Infraroodverwarming is een vorm van verwarming waarmee je je huis zonder energieverlies opwarmt. Onze redactie heeft onderzoek gedaan naar de beste infrarood verwarming die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. Hieronder een lijst van de beste producten. Lees verder om te ontdekken wat het beste bij jou past.

Picture of Annette
Annette

Annette werkt als zelfstandig interieur styliste en helpt de woontoppers met advies voor de beste producten tegen de beste kwaliteit / prijs verhoudingen. Elke maand gaat ze op zoek naar de beste nieuwe infrarood verwarmingen​ en deelt deze met jou!

10 beste infrarood verwarmingen - [infrarood verwarmingen test 2024]

Koude lucht, donkere avonden, wollen truien en kachels aan. Het zijn allemaal elementen van de winter. Maar wat als je net een stapje verder wilt gaan? Wat als je de kans hebt om comfortabel en warm te blijven terwijl het buiten sneeuwt? Met infraroodverwarming kan dat. Infraroodverwarming is een vorm van verwarming waarmee je je huis zonder energieverlies opwarmt. Onze redactie heeft onderzoek gedaan naar de beste infrarood verwarming die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. Hieronder een lijst van de beste producten. Lees verder om te ontdekken wat het beste bij jou past.

Of je nou gaat verhuizen of een nieuwe infrarood verwarming zoekt, het is belangrijk dat je de juiste vindt. Smaken verschillen nou eenmaal en dat begrijpen wij heel erg goed. Daarom zorgen we er voor dat er een ruime keus is aan verschillende infrarood verwarmingen in deze review. We houden de laatste trends en producten altijd in de gaten om ervoor te zorgen dat je de nieuwste infrarood verwarmingen terugvindt in onze top 10 infrarood verwarmingen.

Bekijk direct onze top 10 infrarood verwarmingen en laat je inspireren door de best geteste infrarood verwarmingen. Zo richt je jouw huis in op de manier die bij jou past.

Infrarood paneel met led verlichting 70 x 130 cm 840Watt Infrarood Verwarming Dimbaar en met thermostaat Met Stekker.

5/5

De Quality Heating HT infraroodpaneel met led-verlichting is een uitstekende keuze voor het verwarmen van uw ruimte. Met een wattage van 840 watt levert dit paneel een efficiënte warmte. Dankzij de afmeting van 70 x 130 cm is dit paneel geschikt voor een ruimte tot 20 m2. Het paneel is voorzien van een stekker waardoor de installatie eenvoudig te realiseren is. Deze infraroodverwarming is dimbaar en kan middels een afstandsbediening worden ingesteld. Verder is deze verwarming spatwaterbestendig, waardoor hij ook in de badkamer kan worden toegepast. Met dit paneel geniet u dus van een comfortabele warmte en een mooi design.

AREBOS Infrarood Verwarmingspaneel 700W Wifi Infrarood paneel met thermostaat vrijstaand of wandmontage.

5/5

AREBOS Infrarood Verwarmingspaneel 700W Wifi Infrarood paneel met thermostaat vrijstaand of wandmontage biedt u dat gevoel van welzijn en warmte dat u verdient. Met een vermogen van 700W, is deze infraroodverwarming energiebesparend en verwarmt het de hele kamer binnen een mum van tijd. Het resultaat is een ruimtevullende behaaglijke warmte die volledig schoon, condensvrij en geurloos is dankzij het elektrische verwarmingselement. Bovendien is deze AREBOS Infrarood Verwarmingspaneel 700W Wifi Infrarood paneel met thermostaat vrijstaand of wandmontage flexibel in installatie. U kunt kiezen voor de vrijstaande versie of de wandmontage. De thermostaat stelt u in staat om de temperatuur in de kamer naar wens aan te passen. Dit zorgt voor een aangename warmte waarvan u optimaal kunt genieten.

Infrarood verwarmingspaneel Princess 348054 Infrarood verwarming Verwarming elektrisch 540 watt - App en spraakgestuurd.

5/5

De Princess 348054 Smart Infrarood Verwarmingspaneel is een innovatieve oplossing voor het verwarmen van een specifieke ruimte in huis. Met slechts 540 W is dit een zeer energie-efficiënte oplossing. U kunt de verwarming bedienen met behulp van een app of met spraakbesturing, zodat u de warmte precies kunt instellen zoals u dat wilt. U kunt zelfs tijdschema's instellen, zodat de verwarming automatisch in- en uitgeschakeld wordt. Dankzij de infrarood technologie wordt de warmte direct naar het lichaam gevoerd, waardoor u direct van de warmte kunt profiteren. Geniet van de verwarmde ruimte zonder dat u de hele woning hoeft te verwarmen.

Infrarood verwarmingspaneel 550 Watt

5/5

NO DESCRIPTION

Elektrische Kachel 2000W - Infrarood Kachel voor Binnen Elektrische Verwarming Infrarood Heater Elektrische Radiator.

5/5

Deze elektrische kachel van Marsstar is speciaal ontworpen voor verwarming van binnen. Gebouwd met 2000W, is deze infrarood kachel sterk genoeg om een ruimte tot 35m² te verwarmen. Naast de krachtige verwarming, is de kachel ook voorzien van een draaibare thermostaatknop, waarmee je de temperatuur kunt regelen zoals je wilt. Dankzij deze kachel is het dus heel gemakkelijk om je kamer op het gewenste warmte niveau te houden. Bovendien is de elektrische kachel van Marsstar heel eenvoudig in gebruik. Je hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken en je kunt meteen genieten van de warmte. De kachel is ook vrijstaand, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar welke ruimte je ook wilt. Geniet dus van warmte en comfort voor een lage prijs met deze elektrische infraroodkachel van Marsstar!

Princess 348070 Elektrische Infrarood verwarmingspaneel 700 watt App en spraakgestuurd Energiezuinig.

5/5

De Princess 348070 Elektrische Infrarood verwarmingspaneel 700 Watt App en spraakgestuurd Energiezuinig is een modern en gebruiksvriendelijk product. Dankzij de infraroodverwarming wordt de warmte direct gevoeld, waardoor het comfortabel en energiezuinig is. De 700 Watt verwarmingspaneel is bedienbaar via de Princess Home APP en spraakbesturing. U hoeft alleen maar een account aan te maken en de app te downloaden om de temperatuur in uw huis te regelen. De app geeft ook een overzicht van uw energieverbruik, zodat u precies kunt zien hoeveel energie u bespaart. Daarnaast heeft dit paneel ook een praktische planning- en timerfunctie. U kunt de temperatuur minutieus instellen en zo de temperatuur verhogen als u thuiskomt of verlagen als u weggaat. Als u de temperatuur langdurig op een comfortabel niveau wilt houden, heeft u geen last meer van ongewenste schommelingen. Bovendien is de verwarmingspaneel ook nog eens zeer energiezuinig dankzij zijn infraroodverwarming. U kunt dus genieten van een warm huis zonder u zorgen te maken over de energierekening.

ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming 900W IP20.

5/5

De ICQN infraroodkachel is de perfecte oplossing voor het verwarmen van ruimtes van 8 m² tot 16 m². Het verwarmingsvermogen is maximaal 900 watt, waardoor het energiezuinig is. Met een kabellengte van 1,35 meter kun je gemakkelijk de kachel verplaatsen. De afmetingen zijn 54,5 x 28 x 17,2 cm en het gewicht is 2,25 kg. De kachel is ook voorzien van IP20 en CE-certificaten. De ICQN infraroodkachel is een ideale oplossing voor het verwarmen van kamers, garages, schuren en andere ruimtes. Het is eenvoudig te installeren en kan worden gebruikt met verschillende energiebronnen zoals stroom, gas of kolen. Voor een veilige installatie, heeft de kachel een IP20-certificaat en is het ook goedgekeurd door CE. De kachel heeft een krachtige verwarmingselementen en een lage geluidsproductie, waardoor je rustig kunt genieten van de warmte. Met een timerfunctie kun je de verwarming in- en uitschakelen wanneer je maar wilt. Daarnaast is de kachel erg duurzaam en energiezuinig.

Cleanheating® Infrarood Verwarmingspaneel 700 Watt Kachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat.

5/5

Bent u op zoek naar een duurzame en energiezuinige oplossing voor uw woning, kantoor of bedrijfspand? Dan is de Cleanheating® Infrarood Verwarmingspaneel 700 Watt Kachels- Elektrische Kachel Verwarmingsplaat de perfecte keuze. Dit stijlvolle witte paneel beschikt over een vermogen van 700 watt en is een energiezuinige oplossing voor uw verwarming. De montage van het paneel is eenvoudig en kan op plafond of wand worden gemonteerd. Met dit elektrische verwarmingspaneel kunt u de thermostaat eenvoudig op een lagere temperatuur zetten, waardoor het snel een warmtecomfort genereert. Bovendien is de Cleanheating® Infrarood Verwarmingspaneel 700 Watt Kachels- Elektrische Kachel Verwarmingsplaat uiterst geschikt als hoofd- of bijverwarming. Daarnaast is het een milieuvriendelijk alternatief voor gasverwarming. Investeer daarom vandaag nog in deze elektrische verwarmingsplaat en geniet van een heerlijk warmtecomfort.

PURLINE HEATY QU 800 Halogeen verwarming 800W twee vermogens en laag verbruik.

5/5

De PURLINE HEATY QU 800 Halogeen verwarming is de perfecte oplossing voor een aangename verwarming van uw woning. De krachtige halogeen verwarming heeft een vermogen van 800W en heeft twee verschillende verwarmingsinstellingen. U kunt de verwarming aanpassen op de temperatuur die u het meest comfortabel vindt. Het laag energieverbruik maakt de PURLINE HEATY QU 800 Halogeen verwarming de ideale verwarmingsoplossing. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een robuust ontwerp. Hierdoor kunt u vertrouwen op een lange levensduur. Daarnaast is het apparaat eenvoudig te bedienen met de ingebouwde knoppen. Dankzij de veiligheidsbeveiliging kunt u de verwarming zonder zorgen gebruiken.

Cleanheating® Infrarood Verwarmingspaneel 550 Watt Kachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat.

5/5

Cleanheating® Infrarood Verwarmingspaneel 550 Watt Kachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat is de perfecte oplossing voor een duurzame en comfortabele warmteverdeling. Met dit witte, stijlvolle paneel kom je een gure winter lekker door zonder dat je hoeft te stoken met gas. Het paneel is eenvoudig te monteren op plafond of wand en is ideaal als hoofd- of bijverwarming. Dankzij de snelle warmteoverdracht, hoeft de thermostaat maar een paar graden lager te staan om het gewenste warmtecomfort te bereiken. Bovendien kun je met het paneel energie besparen, omdat de warmte direct wordt gegenereerd en de omgeving niet vervuilt. Kortom, met dit paneel heb je een duurzame en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van je woning.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over de infrarood verwarmingen vergelijken

Samen met Annette kijken we naar de laatste trends en nieuwste infrarood verwarmingen. Hier wordt een selectie van gemaakt op basis van de beste kwaliteit & prijs verhouding.

Heb je een infrarood verwarming gezien die je wilt bestellen? Je kunt dan via de knop “BESTE PRIJS’ direct bestellen. Zo kun je jouw infrarood verwarming morgen al in huis hebben.

Onze reviews zijn altijd met zorg samengesteld door ervaren reviewers die experts zijn op het gebied van infrarood verwarmingen. De producten zijn gekozen op een goede prijs/ kwaliteit verhouding, zodat je waar voor je geld krijgt.

Ons eindoordeel: infrarood verwarmingen vergelijking

Het heeft er alle schijn van dat je al een idee hebt welke infrarood verwarming je nou gaat kopen. Infrarood verwarming is een uiterst energiezuinige manier om je huis mee te verwarmen en er zijn verschillende topmodellen op de markt die perfect kunnen voldoen aan je verwarmingsbehoeften. We hopen dat onze lijst met de 10 beste infrarood verwarmingen je heeft geholpen bij je zoektocht naar de perfecte verwarming voor jouw huis. Als je toch nog met vragen zit of advies nodig hebt, horen we het graag. We staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder bij je zoektocht. Zo ben je er zeker van dat je precies de verwarming vind die bij je past en geniet je binnenkort al van heerlijk warme kamers in je huis!

In totaal hebben we 30 verschillende infrarood verwarmingen bekeken. Hier hebben we de beste 10 infrarood verwarmingen uit gekozen na goed onderzoek en overleg. Deze lijst is samengesteld door naar diverse aspecten te kijken. Zo is er uitgebreid gekeken in verschillende prijscategorieën, naar de kwaliteit en uiteraard ook naar de laatste woontrends.

Ook is het belangrijk om de functionaliteit onder de loep te nemen. Het is leuk als een infrarood verwarming er leuk uitziet in huis maar deze moet natuurlijk ook functioneel zijn. 

Onderstaande infrarood verwarmingen die als beste getest zijn behoren volgens ons tot de top 10 infrarood verwarmingen van 2024

1. Infrarood paneel met led verlichting 70 x 130 cm 840Watt Infrarood Verwarming Dimbaar en met thermostaat Met Stekker.
2. AREBOS Infrarood Verwarmingspaneel 700W Wifi Infrarood paneel met thermostaat vrijstaand of wandmontage.
3. Infrarood verwarmingspaneel Princess 348054 Infrarood verwarming Verwarming elektrisch 540 watt - App en spraakgestuurd.
4. Infrarood verwarmingspaneel 550 Watt
5. Elektrische Kachel 2000W - Infrarood Kachel voor Binnen Elektrische Verwarming Infrarood Heater Elektrische Radiator.
6. Princess 348070 Elektrische Infrarood verwarmingspaneel 700 watt App en spraakgestuurd Energiezuinig.
7. ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming 900W IP20.
8. Cleanheating® Infrarood Verwarmingspaneel 700 Watt Kachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat.
9. PURLINE HEATY QU 800 Halogeen verwarming 800W twee vermogens en laag verbruik.
10. Cleanheating® Infrarood Verwarmingspaneel 550 Watt Kachels- Elektrische kachel verwarmingsplaat.

Disclaimer: Deze infrarood verwarming review is na onafhankelijk onderzoek en met zorg samengesteld. Woontoppers is niet verantwoordelijk voor de producten en bij aankoop op de webshop via ons verdienen wij een kleine commissie. Kom je een fout tegen op deze pagina, neem dan contact met ons op.

infrarood verwarmingen kopen - Laatste tips

Er zijn drie belangrijke aspecten waar je op moet letten bij het kopen van een infrarood verwarming om er zeker van te zijn dat een goede aankoop is.

Om te beginnen zul je moeten besluiten welke infrarood verwarming bij jou past, welke goed voelt voor jou. Dit kan heel persoonlijk zijn en ligt helemaal aan jouw eigen smaak, wat goed voelt voor jou. 

Verder is de prijs/ kwaliteitsverhouding een enorme belangrijk aspect om naar te kijken. Je wilt natuurlijk dat deze in jouw budget past maar je wilt niet dat de infrarood verwarming binnen een maand al kapot gaat. 

Gelukkig hebben we voor deze review rekening gehouden met bovenstaande punten. Zo zorgen we ervoor dat het kiezen van de beste infrarood verwarming makkelijk wordt voor iedereen.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023