1. beveiliging
  2. rookmelder 230v

Top 10 rookmelders op 230v van 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Met grote bezorgdheid over onze veiligheid kijken we steeds naar innovatieve manieren om onszelf te beschermen. De rookmelder 230v is een eenvoudige en kosteneffectieve manier om ons huis te beschermen. Maar waar vind je de beste rookmelder 230v? We hebben de oplossing! Onze redactie heeft namelijk de 10 beste rookmelder 230v uitgezocht, waar je precies weet wat je koopt. Hierbij maken we gebruik van kwaliteit, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit, zodat jij de perfecte match vindt voor jouw situatie. Lees verder om erachter te komen welke de beste rookmelder 230v is!

Picture of Annette
Annette

Annette werkt als zelfstandig interieur styliste en helpt de woontoppers met advies voor de beste producten tegen de beste kwaliteit / prijs verhoudingen. Elke maand gaat ze op zoek naar de beste nieuwe rookmelders op 230v​ en deelt deze met jou!

10 beste rookmelders op 230v - [rookmelders op 230v test 2024]

Met grote bezorgdheid over onze veiligheid kijken we steeds naar innovatieve manieren om onszelf te beschermen. De rookmelder 230v is een eenvoudige en kosteneffectieve manier om ons huis te beschermen. Maar waar vind je de beste rookmelder 230v? We hebben de oplossing! Onze redactie heeft namelijk de 10 beste rookmelder 230v uitgezocht, waar je precies weet wat je koopt. Hierbij maken we gebruik van kwaliteit, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit, zodat jij de perfecte match vindt voor jouw situatie. Lees verder om erachter te komen welke de beste rookmelder 230v is!

Of je nou gaat verhuizen of een nieuwe rookmelder 230v zoekt, het is belangrijk dat je de juiste vindt. Smaken verschillen nou eenmaal en dat begrijpen wij heel erg goed. Daarom zorgen we er voor dat er een ruime keus is aan verschillende rookmelders op 230v in deze review. We houden de laatste trends en producten altijd in de gaten om ervoor te zorgen dat je de nieuwste rookmelders op 230v terugvindt in onze top 10 rookmelders op 230v.

Bekijk direct onze top 10 rookmelders op 230v en laat je inspireren door de best geteste rookmelders op 230v. Zo richt je jouw huis in op de manier die bij jou past.

Google Nest Protect Slimme rook- en koolmonoxidemelder Bedraad 230 V-aansluiting.

5/5

De Google Nest Protect is een slimme rook- en koolmonoxidemelder die je huis veilig houdt. Deze rookmelder is uitgerust met een modern design en een ingebouwd alarmsysteem. Het werkt met een 230V-aansluiting, waardoor je eenvoudig een stroomverbinding kunt maken met het lichtnet. Hierdoor is het niet meer nodig om batterijen te vervangen. De Google Nest Protect biedt je een optimale bescherming tegen brand, rook en koolmonoxide. Als er in je huis rook of koolmonoxide wordt gedetecteerd, wordt er direct een alarm afgegeven. Ook geeft het apparaat een licht en een spraakmelding af, zodat je direct op de hoogte bent van het gevaar. Daarnaast biedt de Google Nest Protect je de mogelijkheid om een waarschuwing te ontvangen via je smartphone. Zo ben je altijd op de hoogte van de rook- en koolmonoxidesituatie in je huis.

Ei 146 Rookmelder 230v/Lichtnet NEN2555 9V Backupbatterij Easi-Fit.

5/5

De Ei 146 rookmelder is voorzien van de allerlaatste technologie die zorgt voor een betrouwbare melding bij rookontwikkeling. De set is voorzien van een 230V/Lichtnet voeding en een 9V Duracell back-up batterij. De Ei 146 rookmelder is snel en eenvoudig te installeren met de meegeleverde montagevoet. De rookmelders zijn koppelbaar tot 20 stuks, waardoor je een betrouwbare melding krijgt bij rookontwikkeling in een groot gebied. De Ei 146 rookmelder heeft een NEN2555 certificering en een Nederlandstalige handleiding, waardoor je als gebruiker steeds op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. De Ei 146 rookmelder is het ideale systeem voor iedereen die een betrouwbare en gecertificeerde rookmelder in huis wil hebben. De Ei 146 rookmelder is eenvoudig te installeren met de meegeleverde montagevoet. Met de Ei 146 rookmelder ben je verzekerd van een betrouwbare melding bij rookontwikkeling in een groot gebied. De Ei 146 rookmelder is voorzien van de allerlaatste technologie en is voorzien van een NEN2555 certificering, waardoor je steeds op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. De set is compleet met de rookmelder, montagevoet, Duracell back-up batterij en Nederlandstalige handleiding.

Firex KF20 4973 Rookmelder 230v 9V backup batterij NEN2555/Bouwbesluit/230v.

5/5

De Firex KF20 rookmelder biedt u de ultieme bescherming tegen brand. De melder heeft een modern en stijlvol design en is geschikt voor montage aan het plafond of aan de muur. Het belangrijkste is dat uw gezin en uw eigendommen altijd beschermd zijn tegen brand. De KF20 rookmelder is uitgerust met de nieuwste technologie. Het is voorzien van een 9V backupbatterij die ervoor zorgt dat de melder blijft werken, zelfs als het lichtnet uitvalt. Daarnaast is de KF20 volledig conform de strenge NEN2555/Bouwbesluit, waardoor u er zeker van bent dat de melder optimaal beschermt.

ELRO FS1105P 230V Rookmelder Aan te sluiten op het lichtnet met 5 jaar back-up batterij Voldoet aan Bouwbesluit.

5/5

De ELRO FS1105P rookmelder biedt een veilig gevoel in je huis. Hij detecteert rook en geeft een duidelijk waarschuwingssignaal af om je te alarmeren bij brand. De melder is uitgerust met een 5 jaar durende back-up batterij. Dit betekent dat je ook bij stroomstoringen optimaal beschermd bent. De melder is eenvoudig aan te sluiten op het lichtnet en je kunt meerdere rookmelders koppelen aan de FS1105P. De rookmelder is daarnaast volledig voldoet aan het Bouwbesluit. Zo weet je zeker dat je optimaal beschermd bent tegen brand en andere gevaren.

Firehawk FH250RB Rookmelder 230v NEN2555/Bouwbesluit/230v 10 jaar backup accu.

5/5

De Sensotec Firehawk FH250RB rookmelder is voorzien van een zeer gevoelig alarm dat een pieptoon met 85dB produceert. Dit alarm is te horen in heel het gebouw waardoor de bewoners direct op de hoogte zijn van de rook. Deze rookmelder is uitgerust met een LED-indicatie die aangeeft of de rookmelder werkt en of er een alarm is. Daarnaast heeft de Firehawk FH250RB een kalibratie-indicatie, die informatie geeft over de levensduur van de batterij. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de staat van de rookmelder. Deze rookmelder heeft een compacte vorm en is hierdoor makkelijk te plaatsen. De Sensotec Firehawk FH250RB rookmelder is een zeer betrouwbare en gevoelige rookmelder, die naast brandveiligheid ook een lange levensduur garandeert. De rookmelder is uitgerust met een Fast-Fix systeem waardoor hij gemakkelijk aan te sluiten is. Daarnaast heeft deze rookmelder een unieke X-Profile foto-elektrische kamer en is voorzien van TSE-Technologie (Thermal Stability Enhancement) waardoor vals alarmen worden voorkomen. De rookmelder is uitgerust met een LED-indicatie, een kalibratie-indicatie en een pieptoon met 85dB. Kortom, met de Sensotec Firehawk FH250RB rookmelder ben je altijd verzekerd van brandveiligheid!

Firehawk FHN250BB Rookmelder 230v NEN2555/Bouwbesluit/230v -Vervangbare backup batterij.

5/5

De Sensotec Firehawk FHN250BB rookmelder is een krachtige en betrouwbare detectieoplossing voor elke woning. Het is een robuuste rookmelder die de allernieuwste technologie combineert met een unieke X-Profile foto-elektrische kamer. Hierdoor wordt een hoge nauwkeurigheid gewaarborgd bij het detecteren van rook en vluchtige organische stoffen. Bovendien is de Firehawk FHN250BB rookmelder uitgerust met een vervangbare backup batterij, zodat deze ook in geval van een stroomstoring blijft werken. Dit maakt deze rookmelder uitermate geschikt voor gebruik in woningen en kantoren. Daarnaast heeft deze rookmelder een TSE-Technologie (Thermal Stability Enhancement) die het risico op valse alarmsignalen vermindert. Kortom, met de Sensotec Firehawk FHN250BB rookmelder bent u klaar voor het bestrijden van brandgevaar!

Firex KF20 4973 Rookmelder 230v 3-pack 9v backup batterij NEN2555/Bouwbesluit/230v.

5/5

De Firex KF20 4973 rookmelder 230v 3-pack 9v backup batterij NEN2555/Bouwbesluit/230v biedt je veiligheid en betrouwbaarheid. De rookmelder is ontworpen om te detecteren als er rook of een hete lucht in de ruimte aanwezig is. Hierdoor kan je makkelijk en snel een brand detecteren, voordat deze te veel schade aanricht. De KF20 rookmelder is alleen aan te sluiten op het 230v lichtnet en voorzien van een backupbatterij. Deze rookmelder voldoet aan de strenge NEN2555/Bouwbesluit waardoor je altijd verzekerd bent van betrouwbare bescherming. Hierdoor zal je altijd op de hoogte zijn van eventueel gevaar. Daarnaast is de KF20 rookmelder eenvoudig te installeren en te gebruiken. Dankzij de hoge kwaliteit componenten, is de rookmelder geschikt voor lange termijn gebruik.

Fito FIT-23010 Rookmelder 230v NEN2555/Bouwbesluit/230v 10 jaar backup accu.

5/5

De Fito FIT-23010 rookmelder is een hoogwaardig en betrouwbaar product dat aan alle kwaliteitseisen voldoet. Het is voorzien van een 230v aansluiting en is daarnaast ook uitgerust met een lithium back-up batterij met een levensduur tot 10 jaar. Deze rookmelder is uitgerust met een modern design dat past in elke omgeving. Bovendien is hij koppelbaar tot 40 rookmelders van dezelfde serie. De Fito FIT-23010 rookmelder is ontworpen om uw huis te beschermen tegen brand, voldoet aan alle NEN2555 en Bouwbesluit-eisen en is daardoor een geweldige oplossing voor brandbeveiliging. Het is ook uitgerust met een testknop, waarmee u kunt controleren of de rookmelder nog goed werkt. Deze rookmelder is speciaal ontworpen om uw huis te beschermen en zal uw leven en dat van uw geliefden beschermen.

Fito FIT-23010 Rookmelder 230v NEN2555/Bouwbesluit/230v 10 jaar backup accu 3 Pack.

5/5

De Fito FIT-23010 rookmelder is een krachtige en betrouwbare oplossing voor uw brandveiligheid. Met een 10 jaar durende lithium-backup-accu is de Fito FIT-23010 rookmelder optimaal voorbereid op lange stroomstoringen. Met een NEN2555- en bouwbepalingscertificaat is de Fito FIT-23010 rookmelder voldoet aan alle eisen op het gebied van brandveiligheid. De Fito FIT-23010 rookmelder heeft een modern design en is eenvoudig te installeren, wat betekent dat u geen extra kabels hoeft te kopen of te verkopen. Daarnaast is de Fito FIT-23010 rookmelder koppelbaar met 40 rookmelders van dezelfde serie. Hierdoor kunt u in één keer een groot deel van uw woning optimaal beveiligen tegen brand. Bovendien heeft de Fito FIT-23010 rookmelder een testknop, zodat u de rookmelder op elk moment kunt testen om ervoor te zorgen dat hij naar behoren werkt.

Fito FIT-23010 Rookmelder 230v NEN2555/Bouwbesluit/230v 10 jaar backup accu 6 Pack.

5/5

De Fito FIT-23010 rookmelder is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de meest strikte veiligheidseisen. De rookmelder is voorzien van een hoogwaardige sensor die zorgt voor een snelle detectie van rook. De rookmelder is gecertificeerd volgens de NEN2555 en het Bouwbesluit. De Fito FIT-23010 rookmelders zijn koppelbaar tot 40 rookmelders van dezelfde serie. De Fito FIT-23010 rookmelder is gemaakt van kwaliteitsmateriaal en is ontworpen om de veiligheid van uw huis of bedrijf te garanderen. Het compacte ontwerp maakt het eenvoudig om te plaatsen en te installeren. De rookmelder heeft een ingebouwde lithium back-up batterij met een levensduur van 10 jaar. Dankzij deze batterij wordt de rookmelder op het lichtnet aangesloten en blijft de rookmelder actief, zelfs wanneer er een stroomstoring optreedt. De Fito FIT-23010 rookmelder is een uitstekende oplossing om uw huis of bedrijf te beschermen tegen de gevaren van rook. De rookmelder komt in een handige 6-pack met daarin 6 rookmelders, zodat u zelf uw rookmelder installatie in huis of bedrijf kunt samenstellen.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over de rookmelders op 230v vergelijken

Samen met Annette kijken we naar de laatste trends en nieuwste rookmelders op 230v. Hier wordt een selectie van gemaakt op basis van de beste kwaliteit & prijs verhouding.

Heb je een rookmelder 230v gezien die je wilt bestellen? Je kunt dan via de knop “BESTE PRIJS’ direct bestellen. Zo kun je jouw rookmelder 230v morgen al in huis hebben.

Onze reviews zijn altijd met zorg samengesteld door ervaren reviewers die experts zijn op het gebied van rookmelders op 230v. De producten zijn gekozen op een goede prijs/ kwaliteit verhouding, zodat je waar voor je geld krijgt.

Ons eindoordeel: rookmelders op 230v vergelijking

Het is altijd belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er gaande is in de markt van rookmelders met een 230v aansluiting. Hoewel er een aantal verschillende opties zijn, hebben we ons best gedaan om de beste 10 toe te lichten. We hopen dat het lezen ervan je heeft geholpen je ideale rookmelder 230v te vinden. Als je nog vragen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen. Maak dan gebruik van onze contactopties. Wij wensen je veel geluk met je aankoop van de beste rookmelder 230v.

In totaal hebben we 30 verschillende rookmelders op 230v bekeken. Hier hebben we de beste 10 rookmelders op 230v uit gekozen na goed onderzoek en overleg. Deze lijst is samengesteld door naar diverse aspecten te kijken. Zo is er uitgebreid gekeken in verschillende prijscategorieën, naar de kwaliteit en uiteraard ook naar de laatste woontrends.

Ook is het belangrijk om de functionaliteit onder de loep te nemen. Het is leuk als een rookmelder 230v er leuk uitziet in huis maar deze moet natuurlijk ook functioneel zijn. 

Onderstaande rookmelders op 230v die als beste getest zijn behoren volgens ons tot de top 10 rookmelders op 230v van 2024

1. Google Nest Protect Slimme rook- en koolmonoxidemelder Bedraad 230 V-aansluiting.
2. Ei 146 Rookmelder 230v/Lichtnet NEN2555 9V Backupbatterij Easi-Fit.
3. Firex KF20 4973 Rookmelder 230v 9V backup batterij NEN2555/Bouwbesluit/230v.
4. ELRO FS1105P 230V Rookmelder Aan te sluiten op het lichtnet met 5 jaar back-up batterij Voldoet aan Bouwbesluit.
5. Firehawk FH250RB Rookmelder 230v NEN2555/Bouwbesluit/230v 10 jaar backup accu.
6. Firehawk FHN250BB Rookmelder 230v NEN2555/Bouwbesluit/230v -Vervangbare backup batterij.
7. Firex KF20 4973 Rookmelder 230v 3-pack 9v backup batterij NEN2555/Bouwbesluit/230v.
8. Fito FIT-23010 Rookmelder 230v NEN2555/Bouwbesluit/230v 10 jaar backup accu.
9. Fito FIT-23010 Rookmelder 230v NEN2555/Bouwbesluit/230v 10 jaar backup accu 3 Pack.
10. Fito FIT-23010 Rookmelder 230v NEN2555/Bouwbesluit/230v 10 jaar backup accu 6 Pack.

Disclaimer: Deze rookmelder 230v review is na onafhankelijk onderzoek en met zorg samengesteld. Woontoppers is niet verantwoordelijk voor de producten en bij aankoop op de webshop via ons verdienen wij een kleine commissie. Kom je een fout tegen op deze pagina, neem dan contact met ons op.

rookmelders op 230v kopen - Laatste tips

Er zijn drie belangrijke aspecten waar je op moet letten bij het kopen van een rookmelder 230v om er zeker van te zijn dat een goede aankoop is.

Om te beginnen zul je moeten besluiten welke rookmelder 230v bij jou past, welke goed voelt voor jou. Dit kan heel persoonlijk zijn en ligt helemaal aan jouw eigen smaak, wat goed voelt voor jou. 

Verder is de prijs/ kwaliteitsverhouding een enorme belangrijk aspect om naar te kijken. Je wilt natuurlijk dat deze in jouw budget past maar je wilt niet dat de rookmelder 230v binnen een maand al kapot gaat. 

Gelukkig hebben we voor deze review rekening gehouden met bovenstaande punten. Zo zorgen we ervoor dat het kiezen van de beste rookmelder 230v makkelijk wordt voor iedereen.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023