1. beveiliging
  2. brandwerende kluis

Top 10 brandwerende kluizen van 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Van de kostbare familiestukken tot de belangrijke documenten; de brandwerende kluis laat je alles op één veilige plek beheren. De angst dat de items binnenin de kluis verloren gaan als er brand plaatsvindt heeft veel mensen in staat gezet om een brandwerende kluis te zoeken voor hun waardevolle items. We hebben het al voor je opgezocht! Onze top 10 kluizen zullen u helpen bij het maken van de beste keuze voor uw waardevolle items.

Picture of Annette
Annette

Annette werkt als zelfstandig interieur styliste en helpt de woontoppers met advies voor de beste producten tegen de beste kwaliteit / prijs verhoudingen. Elke maand gaat ze op zoek naar de beste nieuwe brandwerende kluizen​ en deelt deze met jou!

10 beste brandwerende kluizen - [brandwerende kluizen test 2024]

Van de kostbare familiestukken tot de belangrijke documenten; de brandwerende kluis laat je alles op één veilige plek beheren. De angst dat de items binnenin de kluis verloren gaan als er brand plaatsvindt heeft veel mensen in staat gezet om een brandwerende kluis te zoeken voor hun waardevolle items. We hebben het al voor je opgezocht! Onze top 10 kluizen zullen u helpen bij het maken van de beste keuze voor uw waardevolle items.

Of je nou gaat verhuizen of een nieuwe brandwerende kluis zoekt, het is belangrijk dat je de juiste vindt. Smaken verschillen nou eenmaal en dat begrijpen wij heel erg goed. Daarom zorgen we er voor dat er een ruime keus is aan verschillende brandwerende kluizen in deze review. We houden de laatste trends en producten altijd in de gaten om ervoor te zorgen dat je de nieuwste brandwerende kluizen terugvindt in onze top 10 brandwerende kluizen.

Bekijk direct onze top 10 brandwerende kluizen en laat je inspireren door de best geteste brandwerende kluizen. Zo richt je jouw huis in op de manier die bij jou past.

Brandwerende kluis compact 49,6x39x35,4cm Inclusief set noodsleutels.

5/5

Deze kluis is gemaakt van speciale materialen die een uitstekende brandwerende werking bieden. Bovendien biedt de kluis een verhoogd veiligheidsniveau, dankzij de dubbele vergrendeling, de noodsleutels en de extra dikke metalen wanden. De kluis is compact, hij is maar 49,6x39x35,4cm groot en weegt slechts 23kg. Dankzij de noodsleutels kun je de kluis ook openen wanneer je de sleutel kwijt bent. Het draaibare slot met dubbele vergrendeling zorgt ervoor dat de kluis ook bij een poging tot inbraak goed beveiligd is. Daarnaast is de kluis ook voorzien van een interne beveiliging, zodat de kluis niet te openen is zonder de juiste code of sleutels. Zo kun je er zeker van zijn dat je waardevolle goederen goed bewaard blijven.

Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot 52L Muurbevestiging 35x52x36 cm 20KG Staal.

5/5

Deze elektronische kluis is gemaakt van staal, waardoor hij een gewicht van 20 kilo heeft en een afmeting van 35x52x36 cm. Tevens heeft de kluis een brandwerende laag, waardoor je gerust kunt zijn dat je waardevolle spullen ook tegen brand beschermd zijn. Bovendien is de kluis uitgerust met een cijferslot, zodat alleen jij toegang hebt tot je spullen. De kluis is eenvoudig te bevestigen aan de muur, zodat deze extra veilig en stabiel is. Daarnaast is de kluis ook eenvoudig te openen, je hoeft alleen maar het cijferslot te openen. Omdat de kluis zo stevig is, is deze ook geschikt voor meerdere doeleinden, zoals het opbergen van kostbare documenten, sieraden, geld en andere waardevolle spullen. Door het grote formaat van 52 liter heb je ook voldoende ruimte voor al je bezittingen. Met deze elektronische kluis ben je verzekerd van optimale veiligheid en bescherming. Het staal en de brandwerende laag zorgen ervoor dat je waardevolle spullen optimaal beveiligd zijn, terwijl het cijferslot ervoor zorgt dat alleen jij toegang hebt tot je spullen. Bovendien is de kluis eenvoudig te bevestigen aan de muur en heeft het een ruime inhoud van 52 liter. Kortom, de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een veilige manier om waardevolle spullen op te slaan.

Kluis-Digitale elektronische brandwerende muurverankerende kluis Strongbox.

5/5

Deze kluis-digitale elektronische brandwerende muurverankerende kluis Strongbox is een zeer betrouwbare en veilige manier om waardevolle spullen op te slaan. Het is voorzien van een stevige metalen constructie met een elektronische code. De kluis is ook uitgerust met dubbele beveiligingsvergrendelingen en is voorzien van een 4 toetsencode. U kunt de kluis ook aan de muur bevestigen met behulp van de meegeleverde montageschroeven. Het heeft een afmeting van 22,5 x 17 x 16 cm en is hiermee groot genoeg om gemakkelijk verschillende kleine waardevolle voorwerpen op te bergen. Daarnaast beschikt deze kluis-digitale elektronische brandwerende muurverankerende kluis Strongbox ook over een 30 minuten brandwerende structuur. Het heeft een vuurvast materiaal dat uw waardevolle spullen beschermt tegen hitte. De kluis is ook voorzien van een LED-lampje dat knippert wanneer de code wordt ingevoerd. Deze kluis is een uitstekende keuze voor zowel thuis als op kantoor en is een must-have voor elke veiligheidsbewuste persoon.

MasterLock Brandwerende Documentenkluis Groot Waterdicht LCFW30100.

5/5

De MasterLock LCFW30100 is een uitstekend product voor mensen die hun waardevolle documenten en bezittingen willen beschermen. Deze brandwerende kluis is gemaakt van stevig materiaal dat is voorzien van een verzegeling die voorkomt dat water en rook binnendringen. Bovendien heeft de kluis een aantal verschillende sloten, waaronder een elektronische cijferslot, waardoor je er zeker van bent dat al je waardevolle spullen goed beveiligd zijn. De kast heeft een grote inhoud en is geschikt voor documenten met een A4-formaat, zonder dat je ze hoeft te vouwen. De MasterLock LCFW30100 is een betrouwbare opslagoplossing die perfect is voor gebruik in kantoren en thuis. De kast is ook licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. De kluis is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarmee je een persoonlijke touch kunt toevoegen aan je kamer of kantoor. Bovendien beschikt hij over een geschikte ventilatie, waardoor je documenten en bezittingen altijd goed beschermd zullen zijn tegen schade door brand en water.

Masterlock L1200 documentenkluis brandwerend.

5/5

De MasterLock L1200 brandwerende documentenkluis is perfect voor het beveiligen van al uw kostbaarheden, documenten en digitale objecten tegen brand. De kluis is voorzien van een geïntegreerd handvat zodat u de kluis gemakkelijk kan verplaatsen. Met de meegeleverde sleutel sluit u de kluis af en is deze veilig en betrouwbaar. De kluis is door UL/ETL gecertificeerd, waardoor uw kostbaarheden, papieren en foto’s 30 minuten lang tegen brand en tot 843° C worden beschermd. De binnenkant is voorzien van verschillende compartimenten zodat u uw spullen netjes en overzichtelijk kan opbergen. De kluis is ook gemaakt van stevig staal en is UV- en corrosiebestendig.

MasterLock Brandwerende Kluis Groot Waterdicht Digitaal slot Verlichte toetsen LFW082FTC.

5/5

De kluis is voorzien van een digitaal slot met een verlichte toetsenbord. De cijfers en tekens zijn duidelijk zichtbaar, waardoor de kluis gemakkelijk te bedienen is, zelfs in donkere omgevingen. U kunt een code van maximaal 8 cijfers instellen en de kluis kan meerdere gebruikerscodes hebben. De kluis is voorzien van een stevige stalen constructie die bestand is tegen vallen, stoten en andere schade. Het is ook voorzien van dubbele sloten, een voor de lade en een voor de deur. De lade heeft een gepatenteerde vergrendelingssysteem dat de lade automatisch vergrendelt als deze gesloten is. De kluis heeft een vergrendeling op het slot om te voorkomen dat deze geopend wordt met een buitenlandse sleutel. De MasterLock LFW082FTC is de perfecte oplossing als uw kostbaarheden en belangrijke documenten veilig opgeslagen moeten worden. Het is een betrouwbare brandwerende kluis die bestand is tegen schade van brand en water. Daarnaast is het voorzien van een digitaal slot met verlichte toetsen, dubbele sloten en een gepatenteerde vergrendelingssysteem.

Buxibo Brandwerende Kluis Brandkast Met Digitaal Codeslot en Sleutel Metaal.

5/5

Deze stevige kluis is gemaakt van een robuust metaal, waardoor hij bestand is tegen inbraak en brand. Deze kluis is beveiligd met een digitaal codeslot en een mechanisch sleutelslot. Je kunt dus met een code of een sleutel de kluis openen. Bovendien heeft de kluis twee vakken, waardoor je meerdere kostbaarheden tegelijk kunt opbergen. De kluis is ook voorzien van een speciale luchtventilatie die zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Hierdoor blijven je kostbaarheden langer goed. Met deze brandwerende kluis van Buxibo kun je dus op een veilige manier je kostbaarheden thuis opbergen.

Burg Wächter FP 22 K FP 22 K Brandwerende box Brandwerend Sleutelslot.

5/5

De Burg Wächter FP 22 K is een brandwerend sleutelslot dat ervoor zorgt dat belangrijke documenten minimaal 30 minuten veilig zijn bij brand. Deze stevige documentcassette is gemaakt van dubbelwandig massief kunststof met een robuuste handgreep. Het is gecertificeerd volgens de brandklasse UL72, waarmee de binnentemperatuur na 30 minuten tot maximaal 1.093 °C wordt teruggebracht tot onder de 90 °C. De Fire Protect 22 K is voorbereid voor grondverankering, maar wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Met de levering worden ook twee sleutels meegeleverd. De interne afmetingen van de box zijn (B)225 x (D)315 x (H)85 mm en het gewicht is 9 kg. De Burg Wächter FP 22 K is een betrouwbare oplossing voor het veilig opslaan van documenten. Het materiaal is robuust en brandwerend, waardoor het absoluut voldoet aan de hoge veiligheidseisen. Het is ook eenvoudig te verankeren in de grond, zodat de box niet kan worden meegenomen. Het grote voordeel is dat de documenten achter slot en grendel worden bewaard. Dankzij de twee sleutels is het mogelijk documenten te beveiligen zonder dat er een sleutel nodig is om toegang te krijgen.

Buxibo Brandwerende Kluis Hotel Brandkast Met Cijferslot en Sleutel Metaal.

5/5

Onze Buxibo-brandwerende kluis is een duurzaam en veelzijdig product dat ideaal is voor het veilig opslaan van kostbare documenten, waardevolle sieraden en andere persoonlijke eigendommen. Deze brandkast is gemaakt van hoogwaardig metaal en is afgewerkt met een matte zwarte finish. De binnenkant van de kluis is bedekt met een krasvast, antistatisch materiaal en het deksel is voorzien van een dubbelwandig stalen frame, waardoor de kluis bestand is tegen brand. De kluis is voorzien van een cijferslot en een sleutel, zodat uw waardevolle bezittingen altijd veilig zijn. Bovendien is de kluis voorzien van een unieke code die alleen u kent. Met de Buxibo-brandwerende kluis kunt u uw documenten, kostbaarheden en andere persoonlijke items eenvoudig en veilig opslaan. De kluis beschikt over een stevige slotmechanisme dat uw eigendommen beschermt tegen ongewenste toegang. Het cijferslot biedt extra beveiliging en bescherming tegen inbraak en diefstal. Bovendien is de kluis voorzien van een speciaal ontworpen luchtventilatieopening om verhitten binnenin te voorkomen. Met de Buxibo-brandwerende kluis bent u verzekerd van een betrouwbare, betrouwbare en veilige opslag van uw waardevolle eigendommen.

Sentry Kluis 1200 brandwerende box

5/5

NO DESCRIPTION

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over de brandwerende kluizen vergelijken

Samen met Annette kijken we naar de laatste trends en nieuwste brandwerende kluizen. Hier wordt een selectie van gemaakt op basis van de beste kwaliteit & prijs verhouding.

Heb je een brandwerende kluis gezien die je wilt bestellen? Je kunt dan via de knop “BESTE PRIJS’ direct bestellen. Zo kun je jouw brandwerende kluis morgen al in huis hebben.

Onze reviews zijn altijd met zorg samengesteld door ervaren reviewers die experts zijn op het gebied van brandwerende kluizen. De producten zijn gekozen op een goede prijs/ kwaliteit verhouding, zodat je waar voor je geld krijgt.

Ons eindoordeel: brandwerende kluizen vergelijking

Uiteindelijk is het aan de koper om de beste brandwerende kluis te kiezen die het best past bij hun behoeften en budget. Na het lezen over deze top 10 producten, kan je gerust zijn dat je goed geïnformeerd bent en zelf een weloverwogen besluit hebt kunnen maken. Als je toch twijfelt, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste, meest betrouwbare en veilige brandwerende kluis. Heb je de beste keuze gedaan? Koop dan met zekerheid en geniet van een veilig gevoel met je kostbare bezittingen!

In totaal hebben we 30 verschillende brandwerende kluizen bekeken. Hier hebben we de beste 10 brandwerende kluizen uit gekozen na goed onderzoek en overleg. Deze lijst is samengesteld door naar diverse aspecten te kijken. Zo is er uitgebreid gekeken in verschillende prijscategorieën, naar de kwaliteit en uiteraard ook naar de laatste woontrends.

Ook is het belangrijk om de functionaliteit onder de loep te nemen. Het is leuk als een brandwerende kluis er leuk uitziet in huis maar deze moet natuurlijk ook functioneel zijn. 

Onderstaande brandwerende kluizen die als beste getest zijn behoren volgens ons tot de top 10 brandwerende kluizen van 2024

1. Brandwerende kluis compact 49,6x39x35,4cm Inclusief set noodsleutels.
2. Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot 52L Muurbevestiging 35x52x36 cm 20KG Staal.
3. Kluis-Digitale elektronische brandwerende muurverankerende kluis Strongbox.
4. MasterLock Brandwerende Documentenkluis Groot Waterdicht LCFW30100.
5. Masterlock L1200 documentenkluis brandwerend.
6. MasterLock Brandwerende Kluis Groot Waterdicht Digitaal slot Verlichte toetsen LFW082FTC.
7. Buxibo Brandwerende Kluis Brandkast Met Digitaal Codeslot en Sleutel Metaal.
8. Burg Wächter FP 22 K FP 22 K Brandwerende box Brandwerend Sleutelslot.
9. Buxibo Brandwerende Kluis Hotel Brandkast Met Cijferslot en Sleutel Metaal.
10. Sentry Kluis 1200 brandwerende box

Disclaimer: Deze brandwerende kluis review is na onafhankelijk onderzoek en met zorg samengesteld. Woontoppers is niet verantwoordelijk voor de producten en bij aankoop op de webshop via ons verdienen wij een kleine commissie. Kom je een fout tegen op deze pagina, neem dan contact met ons op.

brandwerende kluizen kopen - Laatste tips

Er zijn drie belangrijke aspecten waar je op moet letten bij het kopen van een brandwerende kluis om er zeker van te zijn dat een goede aankoop is.

Om te beginnen zul je moeten besluiten welke brandwerende kluis bij jou past, welke goed voelt voor jou. Dit kan heel persoonlijk zijn en ligt helemaal aan jouw eigen smaak, wat goed voelt voor jou. 

Verder is de prijs/ kwaliteitsverhouding een enorme belangrijk aspect om naar te kijken. Je wilt natuurlijk dat deze in jouw budget past maar je wilt niet dat de brandwerende kluis binnen een maand al kapot gaat. 

Gelukkig hebben we voor deze review rekening gehouden met bovenstaande punten. Zo zorgen we ervoor dat het kiezen van de beste brandwerende kluis makkelijk wordt voor iedereen.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023