1. beveiliging
  2. co2 meter

Top 10 CO2-meters van 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Verbluffend, maar waar: de perfecte co2 meter bestaat! Met al het onderzoek dat we gedaan hebben, is er een betrouwbare selectie van de beste co2 meter voor jou samengesteld. Alle producten zijn beoordeeld op hun prestaties, kwaliteit en waardering bij klanten. Hierdoor heb je een goede selectie om uit te kiezen. Om je uitstekend te kunnen informeren over de beste producten, lees je verder in dit artikel over de top 10 co2 meter.

Picture of Annette
Annette

Annette werkt als zelfstandig interieur styliste en helpt de woontoppers met advies voor de beste producten tegen de beste kwaliteit / prijs verhoudingen. Elke maand gaat ze op zoek naar de beste nieuwe CO2-meters​ en deelt deze met jou!

10 beste CO2-meters - [CO2-meters test 2024]

Verbluffend, maar waar: de perfecte co2 meter bestaat! Met al het onderzoek dat we gedaan hebben, is er een betrouwbare selectie van de beste co2 meter voor jou samengesteld. Alle producten zijn beoordeeld op hun prestaties, kwaliteit en waardering bij klanten. Hierdoor heb je een goede selectie om uit te kiezen. Om je uitstekend te kunnen informeren over de beste producten, lees je verder in dit artikel over de top 10 co2 meter.

Of je nou gaat verhuizen of een nieuwe co2 meter zoekt, het is belangrijk dat je de juiste vindt. Smaken verschillen nou eenmaal en dat begrijpen wij heel erg goed. Daarom zorgen we er voor dat er een ruime keus is aan verschillende CO2-meters in deze review. We houden de laatste trends en producten altijd in de gaten om ervoor te zorgen dat je de nieuwste CO2-meters terugvindt in onze top 10 CO2-meters.

Bekijk direct onze top 10 CO2-meters en laat je inspireren door de best geteste CO2-meters. Zo richt je jouw huis in op de manier die bij jou past.

Rovary RV2000P CO2 meter Hygrometer CO2 melder en monitor binnen Inclusief E-book Luchtkwaliteitsmeter draagbaar en.

5/5

De Rovary RV2000P CO2 meter Hygrometer CO2 melder en monitor binnen is een perfecte manier om de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren. Deze multifunctionele meter meet niet alleen de luchtvochtigheid en de CO2-concentratie, maar bewaakt ook de temperatuur. Het is eenvoudig te bedienen met het duidelijke LCD-scherm. Met de Rovary RV2000P kunt u de luchtkwaliteit in uw huis eenvoudig en betrouwbaar meten. Het apparaat is draagbaar en gemakkelijk mee te nemen, waardoor u het overal mee naartoe kunt nemen om de luchtkwaliteit in uw huis te meten. Daarnaast wordt er een e-book geleverd met nuttige informatie over luchtkwaliteit en tips om de luchtkwaliteit te verbeteren. U kunt deze informatie gebruiken om de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren door bijvoorbeeld de lucht te reinigen met luchtreinigers en de luchtvochtigheid te regelen met luchtbevochtigers.

Airthings View Plus luchtkwaliteit meter.

5/5

Met de Airthings View Plus krijg je een uitgebreid beeld van de luchtkwaliteit in je omgeving. Dankzij de gevoelige sensoren kunnen gevaarlijke stoffen in de lucht, zoals radon, CO2, VOC en fijn stof (PM2.5), detecteerbaar zijn. Daarnaast meet de Airthings View Plus ook de temperatuur, luchtdruk en vochtigheid. Deze gegevens geven je een compleet beeld van de luchtkwaliteit in je omgeving, zodat je direct kunt ingrijpen bij slechte luchtcondities. Zo sta je er voor om jezelf en je gezin te beschermen tegen schadelijke gevolgen van slechte luchtkwaliteit. Met de Airthings View Plus ben je altijd voorzien van de meest actuele informatie over de luchtkwaliteit.

PiXXO® CO2 meter met Smart APP Instelbaar Slim Alarm Koppel Meerdere Apparaten en Gebruikers Hygrometer Thermometer.

5/5

De PiXXO CO2 meter is een uiterst veelzijdig en innovatief product. De slimme technologie, in combinatie met de NDIR sensor, zorgt ervoor dat de CO2 waarde, luchtvochtigheid en temperatuur nauwkeurig gemeten worden. Dankzij het grote heldere display is dit altijd duidelijk afleesbaar. Met de app kun je de PiXXO ook op afstand instellen en uitlezen, zodat je altijd en overal op de hoogte bent van de actuele luchtkwaliteit. Bovendien is het mogelijk om meerdere PiXXO CO2 meters te koppelen en met meerdere gebruikers te delen. Ideaal dus voor thuis, op kantoor, school of je horeca-onderneming. Het gebruik is erg simpel, je hoeft de PiXXO alleen maar in het stopcontact te steken. De PiXXO CO2 meter is uniek in zijn soort en een echte aanwinst voor iedereen die gebaat is bij een betere luchtkwaliteit. Dankzij de NDIR sensor worden de gegevens de hele dag door 24 uur opgeslagen. Daarnaast is het een heel handige oplossing dat je de CO2 meter kan koppelen met meerdere PiXXO CO2 meters en met meerdere gebruikers. Deze slimme technologie zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de actuele luchtkwaliteit. Kortom, de PiXXO CO2 meter is een slim, veelzijdig en innovatief product dat voor iedereen toegankelijk is.

Envigante Smart CO2 Meter | Co2 meter met Wifi App control | CO2, VOC, Vochtigheid, Temp, Druk | Co2 meter binnen.

5/5

Onze Envigante Smart CO2 Meter is ontworpen om u te helpen de luchtkwaliteit binnenshuis te monitoren. Met deze slimme app-bediening kunt u de luchtkwaliteit binnenshuis op afstand bewaken en wordt u gewaarschuwd wanneer de normen worden overschreden. U kunt ook genieten van automatische aanpassingen, waardoor de gezondheid en het welzijn van uw gezin gewaarborgd blijven. Daarnaast heeft deze smart CO2 meter uitgebreide sensoren voor CO2, VOC, vochtigheid, temperatuur en druk. Deze sensoren meten de luchtkwaliteit binnen en geven u een compleet beeld van de luchtkwaliteit binnenshuis. Bovendien kunt u deze sensoren gebruiken om de luchtkwaliteit te verbeteren en controleren om te voldoen aan de vereisten.

Noiller Co2 meter 3 in 1 Hygrometer Hygrometer binnen Luchtvochtigheidsmeter Co2 meter binnen.

5/5

De Noiller Co2 meter 3 in 1 Hygrometer Hygrometer binnen Luchtvochtigheidsmeter Co2 meter binnen is een zeer handige tool voor het regelen van de binnenluchtkwaliteit. Met deze meter kunt u de CO2-concentratie, de relatieve luchtvochtigheid en de temperatuur in uw huis of kantoor precies meten. Deze meter is ontworpen om uw leefomgeving gezond en comfortabel te houden. Het display is duidelijk weergegeven en geeft de huidige waarden precies weer. U kunt de CO2-niveaus in realtime controleren en de luchtvochtigheid en temperatuur instellen op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Bovendien geeft het alarm wanneer het CO2-niveau te hoog is. Deze meter is ook erg energiezuinig, wat betekent dat u geen batterijen hoeft te vervangen. Met de Noiller Co2 meter 3 in 1 Hygrometer Hygrometer binnen Luchtvochtigheidsmeter Co2 meter binnen zal je altijd zeker weten dat de luchtkwaliteit in jouw huis of kantoor gezond is. Dankzij de handige functies kun je jouw leefomgeving comfortabel en gezond houden.

Claire Airbox CO2 meter Luchtkwaliteitsmeter Met hygrometer en thermometer Draagbaar oplaadbaar Zelfkalibrerende NDIR.

5/5

De Claire Airbox is een compacte CO2 meter met een NDIR sensor voor precieze luchtkwaliteitsmetingen. Het apparaat is draagbaar, oplaadbaar, en kalibreert zichzelf voor een nauwkeurig resultaat. Er is een verlicht display met stoplichtaanduiding voor een duidelijke leesbaarheid en een ventileer alarm dat je kunt instellen op je gewenste waarde. De Airbox is ideaal voor kantoren, scholen, horeca, winkels, kapperszaken en andere drukbezochte locaties. Daarnaast heeft de Claire Airbox ook een hygrometer en thermometer. Deze twee sensoren meten de luchtvochtigheid en temperatuur in de ruimte, waardoor je een compleet inzicht krijgt in de luchtkwaliteit. Op basis hiervan kun je direct actie ondernemen om de luchtverontreiniging te verminderen door bijvoorbeeld lucht te ventileren. De Claire Airbox is een uiterst nauwkeurig en betrouwbaar apparaat, waarmee je gemakkelijk de luchtkwaliteit kunt bijhouden.

Fitaa® Co2 meter Zelf Kalibrerende NDIR Sensor WiFi en APP Hygrometer Luchtvochtigheidsmeter Co2 meter binnen Co2.

5/5

Met de Fitaa® Co2 meter Zelf Kalibrerende NDIR Sensor WiFi en APP Hygrometer Luchtvochtigheidsmeter Co2 meter binnen Co2 krijg je betrouwbare, nauwkeurige resultaten met minimale inspanning. Dankzij de app krijg je een duidelijk overzicht van de metingen. Het aanpasbare beeldscherm past zich automatisch aan aan de hoeveelheid licht in de kamer, zodat je altijd de juiste resultaten krijgt. Met dit apparaat kun je op een eenvoudige en betrouwbare manier de luchtvochtigheid en CO2-metingen in de ruimte bijhouden. Zo kun je je omgeving gezond en veilig houden. De Fitaa® Co2 meter heeft ook een lange levensduur en is gemakkelijk op te laden via een USB-poort. Zo kun je altijd op de juiste metingen rekenen.

LifeWise CO2 Meter Luchtkwaliteitsmeter 1ppm Nauwkeurigheid Draadloos Lange Batterijduur.

5/5

De CO2-meter van LifeWise is draadloos, dus gemakkelijk te gebruiken en te verplaatsen. De lange batterijduur is een extra pluspunt. De geïntegreerde oplaadbare batterij gaat maar liefst 12 maanden mee, zodat je geen extra kosten hebt voor vervangende batterijen. De meter is eenvoudig te bedienen via het heldere LCD-scherm. Zo kun je direct de waarden aflezen en wijzigingen aanbrengen. LifeWise CO2 Meter is een uiterst betrouwbaar apparaat om de luchtkwaliteit te meten. De geavanceerde NDIR-sensor geeft de waarden met hoge nauwkeurigheid aan. Met de handige comfort indicator heb je altijd overzicht over de luchtkwaliteit. De draadloze meter is energiezuinig en heeft een lange batterijduur. Ideaal voor iedereen die de luchtkwaliteit in huis of op kantoor wil meten.

Agunto AGU-AQ1 CO2 meter met app Luchtkwaliteitsmeters Thermometer Hygrometer Fijnstofmeter Luchtvochtigheidsmeter WiFi.

5/5

De Agunto AGU-AQ1 is een krachtige luchtkwaliteitsmeter. Het apparaat meet CO2, temperatuur, luchtvochtigheid, fijnstof en andere verontreinigende stoffen in de lucht. Het apparaat is uitgerust met een geavanceerde WiFi-verbinding, zodat je gemakkelijk de actuele luchtkwaliteitsgegevens op elk moment kunt bekijken. Het apparaat is voorzien van een intuïtieve Android- of iOS-interface, waarmee je kunt zien wat de luchtkwaliteit is en wat je moet doen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Met de Agunto AGU-AQ1 krijg je een overzichtelijk dashboard dat de luchtkwaliteitsgegevens in realtime weergeeft. Het apparaat waarschuwt je ook bij veranderingen in de luchtkwaliteit. Met de Agunto AGU-AQ1 krijg je een betrouwbare luchtkwaliteitsmeter die je een betere leefkwaliteit geeft. Met het apparaat ga je de luchtkwaliteit beter begrijpen en krijg je de controle over de luchtkwaliteit bij jou thuis of op het werk. Met de Agunto AGU-AQ1 krijg je een apparaat dat je meteen aan het werk zet. Het is een betrouwbare luchtkwaliteitsmeter die je helpt bij het waarborgen van een goede luchtkwaliteit.

EYSLife® CO2 Meter PRO Hygrometer voor Binnen en Buiten CO2 Melder met Thermometer Luchtvochtigheidsmeter Complete.

5/5

Met de EYSLife® CO2 Meter PRO Hygrometer ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit, vochtigheid en temperatuur in elke ruimte. De NDIR CO2 sensor en de slimme chip zorgen voor zeer nauwkeurige metingen, waardoor je real-time inzicht krijgt in de luchtkwaliteit. Deze gegevens geven je de kans om gezondheidsgevaar te voorkomen en je ruimtes te voorzien van schone lucht. De luchtkwaliteit heeft een grote invloed op onze gezondheid. Hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid kunnen ontstaan door een te hoog CO2-gehalte in de lucht. Met de EYSLife® CO2 Meter PRO Hygrometer krijg je inzicht in de luchtkwaliteit en weet je wanneer je moet ventileren. Niet alleen is goede lucht gezonder, het zorgt ook voor meer energie, betere productiviteit en een betere nachtrust. Met de avanceerde technologie van de EYSLife® CO2 Meter PRO Hygrometer ben je altijd op de hoogte van wat er in je ruimte gebeurt.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over de CO2-meters vergelijken

Samen met Annette kijken we naar de laatste trends en nieuwste CO2-meters. Hier wordt een selectie van gemaakt op basis van de beste kwaliteit & prijs verhouding.

Heb je een co2 meter gezien die je wilt bestellen? Je kunt dan via de knop “BESTE PRIJS’ direct bestellen. Zo kun je jouw co2 meter morgen al in huis hebben.

Onze reviews zijn altijd met zorg samengesteld door ervaren reviewers die experts zijn op het gebied van CO2-meters. De producten zijn gekozen op een goede prijs/ kwaliteit verhouding, zodat je waar voor je geld krijgt.

Ons eindoordeel: CO2-meters vergelijking

Het kiezen van de juiste CO2-meter kan een lastige klus zijn. Gelukkig heb je deze lijst met de 10 beste co2-meters gehad om je te helpen bij het maken van een keuze. Je heb vast wel genoeg informatie gehad om je eindbesluit te maken. Maar als je nog vragen hebt, of gewoon nog wat meer informatie wilt hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteindelijk is het belangrijk dat jij de beste CO2-meter voor je situatie kiest. Koop je een co2-meter, dan heb je er een voor een lange tijd aan. Het is daarom erg belangrijk dat je ervoor kiest dat je precies dat krijgt wat je nodig hebt. Er zijn verschillende types CO2-meter op de markt, dus stel jezelf de juiste vragen om de beste voor jouw situatie te kiezen. We hopen dat onze lijst met de top 10 producten je heeft geholpen om de juiste keuze te maken voor jouw CO2-meter.

In totaal hebben we 30 verschillende CO2-meters bekeken. Hier hebben we de beste 10 CO2-meters uit gekozen na goed onderzoek en overleg. Deze lijst is samengesteld door naar diverse aspecten te kijken. Zo is er uitgebreid gekeken in verschillende prijscategorieën, naar de kwaliteit en uiteraard ook naar de laatste woontrends.

Ook is het belangrijk om de functionaliteit onder de loep te nemen. Het is leuk als een co2 meter er leuk uitziet in huis maar deze moet natuurlijk ook functioneel zijn. 

Onderstaande CO2-meters die als beste getest zijn behoren volgens ons tot de top 10 CO2-meters van 2024

1. Rovary RV2000P CO2 meter Hygrometer CO2 melder en monitor binnen Inclusief E-book Luchtkwaliteitsmeter draagbaar en.
2. Airthings View Plus luchtkwaliteit meter.
3. PiXXO® CO2 meter met Smart APP Instelbaar Slim Alarm Koppel Meerdere Apparaten en Gebruikers Hygrometer Thermometer.
4. Envigante Smart CO2 Meter | Co2 meter met Wifi App control | CO2, VOC, Vochtigheid, Temp, Druk | Co2 meter binnen.
5. Noiller Co2 meter 3 in 1 Hygrometer Hygrometer binnen Luchtvochtigheidsmeter Co2 meter binnen.
6. Claire Airbox CO2 meter Luchtkwaliteitsmeter Met hygrometer en thermometer Draagbaar oplaadbaar Zelfkalibrerende NDIR.
7. Fitaa® Co2 meter Zelf Kalibrerende NDIR Sensor WiFi en APP Hygrometer Luchtvochtigheidsmeter Co2 meter binnen Co2.
8. LifeWise CO2 Meter Luchtkwaliteitsmeter 1ppm Nauwkeurigheid Draadloos Lange Batterijduur.
9. Agunto AGU-AQ1 CO2 meter met app Luchtkwaliteitsmeters Thermometer Hygrometer Fijnstofmeter Luchtvochtigheidsmeter WiFi.
10. EYSLife® CO2 Meter PRO Hygrometer voor Binnen en Buiten CO2 Melder met Thermometer Luchtvochtigheidsmeter Complete.

Disclaimer: Deze co2 meter review is na onafhankelijk onderzoek en met zorg samengesteld. Woontoppers is niet verantwoordelijk voor de producten en bij aankoop op de webshop via ons verdienen wij een kleine commissie. Kom je een fout tegen op deze pagina, neem dan contact met ons op.

CO2-meters kopen - Laatste tips

Er zijn drie belangrijke aspecten waar je op moet letten bij het kopen van een co2 meter om er zeker van te zijn dat een goede aankoop is.

Om te beginnen zul je moeten besluiten welke co2 meter bij jou past, welke goed voelt voor jou. Dit kan heel persoonlijk zijn en ligt helemaal aan jouw eigen smaak, wat goed voelt voor jou. 

Verder is de prijs/ kwaliteitsverhouding een enorme belangrijk aspect om naar te kijken. Je wilt natuurlijk dat deze in jouw budget past maar je wilt niet dat de co2 meter binnen een maand al kapot gaat. 

Gelukkig hebben we voor deze review rekening gehouden met bovenstaande punten. Zo zorgen we ervoor dat het kiezen van de beste co2 meter makkelijk wordt voor iedereen.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023