1. beveiliging
  2. digitale tijdschakelaar

Top 10 digitale tijdschakelaars van 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Met technologie die steeds het leven van mensen vergemakkelijkt, is het geen verrassing dat digitale tijdschakelaars steeds populairder worden. Maar hoe kies je nou de beste digitale tijdschakelaar voor jouw behoeftes? Onze redactie heeft deze taak op zich genomen om die keuze makkelijker te maken. We hebben de eigenschappen vergeleken van 10 digitale tijdschakelaars om een beoordeling te maken van wat de beste optie is voor jou. Blijf lezen om te ontdekken welke optie er het beste bij jou past!

Picture of Annette
Annette

Annette werkt als zelfstandig interieur styliste en helpt de woontoppers met advies voor de beste producten tegen de beste kwaliteit / prijs verhoudingen. Elke maand gaat ze op zoek naar de beste nieuwe digitale tijdschakelaars​ en deelt deze met jou!

10 beste digitale tijdschakelaars - [digitale tijdschakelaars test 2024]

Met technologie die steeds het leven van mensen vergemakkelijkt, is het geen verrassing dat digitale tijdschakelaars steeds populairder worden. Maar hoe kies je nou de beste digitale tijdschakelaar voor jouw behoeftes? Onze redactie heeft deze taak op zich genomen om die keuze makkelijker te maken. We hebben de eigenschappen vergeleken van 10 digitale tijdschakelaars om een beoordeling te maken van wat de beste optie is voor jou. Blijf lezen om te ontdekken welke optie er het beste bij jou past!

Of je nou gaat verhuizen of een nieuwe digitale tijdschakelaar zoekt, het is belangrijk dat je de juiste vindt. Smaken verschillen nou eenmaal en dat begrijpen wij heel erg goed. Daarom zorgen we er voor dat er een ruime keus is aan verschillende digitale tijdschakelaars in deze review. We houden de laatste trends en producten altijd in de gaten om ervoor te zorgen dat je de nieuwste digitale tijdschakelaars terugvindt in onze top 10 digitale tijdschakelaars.

Bekijk direct onze top 10 digitale tijdschakelaars en laat je inspireren door de best geteste digitale tijdschakelaars. Zo richt je jouw huis in op de manier die bij jou past.

QualiPro Digitale tijdschakelaar Voordeelset 2 Stuks Digitale Programmeerbare Timer Aan/Uit Timer Met LCD scherm.

5/5

De QualiPro Digitale tijdschakelaar Voordeelset 2 Stuks Digitale Programmeerbare Timer Aan/Uit Timer Met LCD scherm biedt u de mogelijkheid om op gezette tijden elektrische apparaten aan- en uit te schakelen. Met deze timer kunt u eenvoudig instellen wanneer uw apparaten aan- of uitgeschakeld moeten worden. Met de dagelijkse en wekelijkse schakelcyclus kunt u eenvoudig de gewenste tijd instellen. De timer heeft een grote LCD-weergave, waarmee u eenvoudig de instellingen kunt bekijken. Daarnaast heeft deze timer ook ingebouwde functies zoals DTS (zomertijd) en RANDOM (willekeurig schakelen). Ook heeft u de keuze uit 10 vooraf ingestelde groepen dagen van de week. De timer is eenvoudig te bedienen en heeft een lange levensduur. Met deze timer kunt u gemakkelijk elektrische apparaten aan- en uitschakelen, zonder de tijd uit het oog te verliezen.

Tijdschakelaar voor binnen Schakelklok Tijdschakelaar digitaal Schuko 230v en 3600W.

5/5

Deze McPower tijdschakelaar is een handige oplossing voor iedereen die stroomt wil besparen en de beveiliging wil verhogen. Met zijn maximaal vermogen van 3600 watt is de schakelklok geschikt voor een breed scala aan apparaten. De schakelklok is ook voorzien van een digitale weergave. Dit maakt het eenvoudig om de tijden aan te passen en in te stellen wanneer de apparaten aan- en uitgeschakeld moeten worden. De tijdschakelaar is uitgerust met een Schuko stekker en heeft een ingangsvoltage van 230 volt. Het apparaat is wit van kleur en past daardoor mooi in iedere ruimte. Het voordeel van deze tijdschakelaar is dat je er elektronische apparatuur mee kunt aan- en uitzetten op vooraf ingestelde tijden. Door dit te doen verminder je het energieverbruik en voorkom je ongewenste situaties, zoals kortsluiting. Het is daarom een ideale oplossing voor zowel particulier als commercieel gebruik. Deze tijdschakelaar is gemaakt van kwalitatief goed materiaal, waardoor hij lang meegaat. Deze McPower tijdschakelaar is een eenvoudige manier om het energieverbruik te verminderen en je apparatuur te beveiligen. Met zijn digitale weergave is het eenvoudig om de tijden aan te passen. Het apparaat is uitgerust met een Schuko stekker en heeft een ingangsvoltage van 230 volt. Met een maximaal vermogen van 3600 watt is de schakelklok geschikt voor een breed scala aan apparaten. De tijdschakelaar is wit van kleur en past daardoor mooi in iedere ruimte.

Membeli Digitale Tijdschakelaar Bespaarstekker Met LCD Display Schakelklok Tijdschakelklok Voor Stopcontact.

5/5

De Membeli Digitale Tijdschakelaar Bespaarstekker is een eenvoudig te installeren tijdschakelaar waarmee je stroom op de juiste momenten kunt aan- en uitzetten. Deze tijdschakelklok is voorzien van een LCD display waarmee je de stroom kunt programmeren op de seconde nauwkeurig. Daarnaast is de tijdschakelklok uitgerust met een handige sleep- en vergrendelingsfunctie. Hiermee kun je de stroomstroom eenvoudig blokkeren en standaard instellen, waardoor je ervoor zorgt dat al je apparaten op het juiste moment aan of uit gaan. Bovendien beschikt deze tijdschakelaar over meerdere instelmodi, waarmee je de stroomstroom dagelijks, wekelijks of maandelijks kunt aanpassen. De Membeli bespaarstekker maakt het ook mogelijk om je apparaten op verschillende instanties te laten werken. Zo kun je bijvoorbeeld je licht laten branden tijdens je vakantie, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge energierekeningen. Kortom, met deze Membeli tijdschakelaar kun je heel gemakkelijk je stroomverbruik onder controle houden.

Brennenstuhl digitale Timer weekschakelklok IP44, digitale Tijdschakelaar met stopcontact (weekschakelklok voor.

5/5

Deze digitale timer weekschakelklok is ontworpen om apparaten te bedienen die een stopcontact nodig hebben, zoals bijvoorbeeld lichten, verwarmingen, ventilatoren, koffiezetapparaten of waterpompen. Met deze klok kun je het stopcontact in- of uitschakelen op basis van een ingesteld tijdschema. Daarnaast is de klok IP44 bestand tegen stof en regen, waardoor deze geschikt is voor buitengebruik. Deze digitale timer weekschakelklok is eenvoudig te bedienen en te programmeren. Met de vier draaiknoppen op het bedieningspaneel kan je het tijdschema instellen en activeren. Daarnaast heeft de klok een eenmalige tijdschakelaar, waarmee je het stopcontact tijdelijk kunt in- of uitschakelen. De timer kan ingesteld worden op basis van minuten, uren, dagen of weken. De digitale timer weekschakelklok van Brennenstuhl is een betrouwbare oplossing om je apparaten te bedienen. Deze klok is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is IP44 bestand tegen stof en regen. Met deze klok kun je je apparaten met een stopcontact eenvoudig in- of uitschakelen, op basis van een ingesteld tijdschema of voor eenmalig gebruik.

Brennenstuhl Digitale Tijdschakelaar Tijdklok met randaarde met geïntegreerd LED-display (Timer stopcontact voor.

5/5

De Brennenstuhl Digitale Tijdschakelaar Tijdklok met randaarde met geïntegreerd LED-display is een timer stopcontact dat u eenvoudig kunt instellen en gebruiken. Met de 2-knopsbediening kunt u de afteltijd instellen van 15 minuten tot 9 uur, en de "Herhaal" functie om elke dag dezelfde tijd te herhalen. De timer heeft een hoge contactbescherming die u helpt energie en geld te besparen. Daarnaast is het product uitgerust met een aantal extra functies, zoals het LED-display waarop de huidige tijd en de resterende tijd duidelijk worden weergegeven. Ook kunt u met de timer een 'wachtstand' instellen, waardoor de timer na een bepaalde tijd automatisch uitschakelt. Verder heeft de timer een overbelastingsbeveiliging die voorkomt dat het apparaat wordt blootgesteld aan een te hoog stroomverbruik. De Brennenstuhl Digitale Tijdschakelaar Tijdklok met randaarde met geïntegreerd LED-display is een praktisch en betrouwbaar product dat u eenvoudig kunt instellen en gebruiken voor het beheren van uw energieverbruik en kostenbesparing.

QualiPro Digitale Programmeerbare Timer Aan/Uit Timer Digitale Tijdschakelaar.

5/5

De QualiPro Digitale Programmeerbare Timer Aan/Uit Timer Digitale Tijdschakelaar biedt een ongeëvenaard gemak bij het automatisch aan- en uitschakelen van elektrische apparaten. Met deze timer kun je op gezette tijden je apparaten aan- en uitzetten. Als extra functies heeft de timer DTS (zomertijd) en RANDOM (willekeurig schakelen) + een keuze uit 10 vooraf ingestelde groepen dagen van de week. Bovendien is de timer eenvoudig te bedienen. Met de QualiPro Digitale Programmeerbare Timer Aan/Uit Timer Digitale Tijdschakelaar kun je gemakkelijk en efficiënt de stroomkringen van elektrische apparaten beheren. De timer heeft een dagelijkse en wekelijkse schakelcyclus die je kunt instellen om je apparaten op gezette tijden automatisch aan- en uit te schakelen. Zo kun je op een betrouwbare manier stroom besparen en tegelijkertijd zeker zijn dat alle apparaten precies op tijd aan- en uitgeschakeld worden.

Maclean MCE30 Programmeerbare digitale timer met Penaarde 3600W.

5/5

De Maclean MCE30 Programmeerbare Digitale Timer met Penaarde 3600W is een multifunctionele tijdschakelaar die geschikt is voor een groot aantal toepassingen. Met deze digitale timer kunnen we de tijd instellen waarop apparaten in- en uitgeschakeld worden. Het is een uiterst gebruiksvriendelijk en betrouwbaar apparaat dat ons eenvoudig toelaat de tijdsduur van de uitvoering van onze elektrische apparaten te beheren. De Maclean MCE30 Programmeerbare Digitale Timer met Penaarde 3600W is voorzien van een LED-display waarmee we de instellingen kunnen bekijken en wijzigen. Het heeft een apart schakelveld waarmee we de timer kunnen inschakelen of uitschakelen. Daarnaast bevat de timer een eenvoudige programmatie en timerherhalingen waarmee we de tijd kunnen instellen waarop de apparaten automatisch in- en uitgeschakeld worden. De timer is voorzien van een duurzame penaarde die 3600W kan dragen en is uitgerust met een ingebouwde stroomonderbreker ter bescherming van de apparaten.

Q-Link schakelklok digitaal 16A blister.

5/5

De Q-Link schakelklok digitaal 16A blister is een handig apparaat om uw elektrische apparaten in te schakelen. Het heeft een wit design en is speciaal ontworpen voor binnengebruik. Met deze schakelklok kunt u elektrische apparaten op afstand bedienen en de gewenste schakeltijd instellen. De kleinste schakeltijd is 1 minuut. De schakelklok is gemaakt van Promax, een bekend merk voor elektronica. Met deze klok kunt u uw elektrische apparaten of verlichting eenvoudig bedienen. Het apparaat is opbouw te monteren en wordt verpakt per stuk geleverd. De schakelklok is klaar voor gebruik en eenvoudig te installeren. U kunt de schakelklok bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening.

GreenBlue GB104 Digitale tijdschakelaar DIN rail 16A.

5/5

De GreenBlue GB104 Digitale tijdschakelaar DIN rail 16A biedt een uiterst betrouwbare en flexibele oplossing voor het automatisch beheer van elektronische apparaten. Met deze timer kunt u de stroom van 16A aan- en uitschakelen, waardoor hij geschikt is voor bijna elke situatie. De GB104 biedt maximaal 16 ON / OFF-programma's per dag. U kunt wekelijkse cycli instellen voor waterhitte, licht of andere elektronische systemen door middel van verschillende programmamodi om aan uw behoeften te voldoen. De knoppen zijn beschermd tegen toevallige controle door een helder LCD-scherm voor gemakkelijke weergave van de geprogrammeerde cycli. Bovendien worden de gegevens tijdens stroomuitval bewaard door een oplaadbare batterij.

Benson Digitale Tijdklok voor Binnen 230 Volt.

5/5

De Benson Digitale Tijdklok voor Binnen 230 Volt is een onmisbaar hulpmiddel in ieder huishouden. De klok is makkelijk te bedienen en heeft een duidelijke display met groot contrast. Met de instelbare wekker kun je zelf je dagelijkse routine instellen. De klok is ook voorzien van een automatische herhalingscyclus om bijvoorbeeld apparaten op vaste tijden in- en uit te schakelen. Deze klok is ook uitgerust met een aantal handige extra's. Zo heeft het een geheugenfunctie, waarmee je instellingen kunt opslaan voor een later gebruik. Ook heeft het een snoozefunctie, waarmee je het alarm voor een paar minuten uit kunt zetten zonder het volledig uit te schakelen. En met de timer kun je apparaten voor een bepaalde tijd aan of uit zetten. De tijdklok heeft een spanning van 230 Volt, waardoor je zeker weet dat hij geschikt is voor jouw elektrische installatie. De Benson Digitale Tijdklok voor Binnen 230 Volt is een betrouwbare en veelzijdige tijdklok die je dagelijkse routine eenvoudig maakt.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over de digitale tijdschakelaars vergelijken

Samen met Annette kijken we naar de laatste trends en nieuwste digitale tijdschakelaars. Hier wordt een selectie van gemaakt op basis van de beste kwaliteit & prijs verhouding.

Heb je een digitale tijdschakelaar gezien die je wilt bestellen? Je kunt dan via de knop “BESTE PRIJS’ direct bestellen. Zo kun je jouw digitale tijdschakelaar morgen al in huis hebben.

Onze reviews zijn altijd met zorg samengesteld door ervaren reviewers die experts zijn op het gebied van digitale tijdschakelaars. De producten zijn gekozen op een goede prijs/ kwaliteit verhouding, zodat je waar voor je geld krijgt.

Ons eindoordeel: digitale tijdschakelaars vergelijking

Na het lezen van dit artikel over de toppers lijkt het alsof jij er klaar voor bent om de digitale tijdschakelaar te kopen die bij je past. Hopelijk hebben onze recensies en aanbevelingen je geholpen bij het maken van de keuze. Als je toch nog twijfelt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we dan bekijken welke digitale tijdschakelaar het beste bij je past. Het is altijd leuk om te beseffen dat je over de benodigdheden beschikt om je leven een stuk makkelijker te maken. Zeker als je de voor- en nadelen van de producten begrijpt waar je uit kunt kiezen, is het verstandig om je beste keus te maken. Je bent nu een stap dichterbij eigenaar te worden van de beste digitale tijdschakelaar voor jouw behoeften. Geniet er van!

In totaal hebben we 30 verschillende digitale tijdschakelaars bekeken. Hier hebben we de beste 10 digitale tijdschakelaars uit gekozen na goed onderzoek en overleg. Deze lijst is samengesteld door naar diverse aspecten te kijken. Zo is er uitgebreid gekeken in verschillende prijscategorieën, naar de kwaliteit en uiteraard ook naar de laatste woontrends.

Ook is het belangrijk om de functionaliteit onder de loep te nemen. Het is leuk als een digitale tijdschakelaar er leuk uitziet in huis maar deze moet natuurlijk ook functioneel zijn. 

Onderstaande digitale tijdschakelaars die als beste getest zijn behoren volgens ons tot de top 10 digitale tijdschakelaars van 2024

1. QualiPro Digitale tijdschakelaar Voordeelset 2 Stuks Digitale Programmeerbare Timer Aan/Uit Timer Met LCD scherm.
2. Tijdschakelaar voor binnen Schakelklok Tijdschakelaar digitaal Schuko 230v en 3600W.
3. Membeli Digitale Tijdschakelaar Bespaarstekker Met LCD Display Schakelklok Tijdschakelklok Voor Stopcontact.
4. Brennenstuhl digitale Timer weekschakelklok IP44, digitale Tijdschakelaar met stopcontact (weekschakelklok voor.
5. Brennenstuhl Digitale Tijdschakelaar Tijdklok met randaarde met geïntegreerd LED-display (Timer stopcontact voor.
6. QualiPro Digitale Programmeerbare Timer Aan/Uit Timer Digitale Tijdschakelaar.
7. Maclean MCE30 Programmeerbare digitale timer met Penaarde 3600W.
8. Q-Link schakelklok digitaal 16A blister.
9. GreenBlue GB104 Digitale tijdschakelaar DIN rail 16A.
10. Benson Digitale Tijdklok voor Binnen 230 Volt.

Disclaimer: Deze digitale tijdschakelaar review is na onafhankelijk onderzoek en met zorg samengesteld. Woontoppers is niet verantwoordelijk voor de producten en bij aankoop op de webshop via ons verdienen wij een kleine commissie. Kom je een fout tegen op deze pagina, neem dan contact met ons op.

digitale tijdschakelaars kopen - Laatste tips

Er zijn drie belangrijke aspecten waar je op moet letten bij het kopen van een digitale tijdschakelaar om er zeker van te zijn dat een goede aankoop is.

Om te beginnen zul je moeten besluiten welke digitale tijdschakelaar bij jou past, welke goed voelt voor jou. Dit kan heel persoonlijk zijn en ligt helemaal aan jouw eigen smaak, wat goed voelt voor jou. 

Verder is de prijs/ kwaliteitsverhouding een enorme belangrijk aspect om naar te kijken. Je wilt natuurlijk dat deze in jouw budget past maar je wilt niet dat de digitale tijdschakelaar binnen een maand al kapot gaat. 

Gelukkig hebben we voor deze review rekening gehouden met bovenstaande punten. Zo zorgen we ervoor dat het kiezen van de beste digitale tijdschakelaar makkelijk wordt voor iedereen.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023