1. elektronische kluis

Top 10 elektronische kluis van 2024

Laatst bijgewerkt:

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je woonkamer meer ruimte te geven en ervoor te zorgen dat het er modern uitziet, dan is een elektronische kluis de perfecte oplossing. Je vraagt je misschien af waar je moet beginnen met je zoektocht naar de perfecte elektronische kluis. Maak je geen zorgen, onze redactie heeft een onderzoek gestart naar de beste elektronische kluis op de markt van Nederland om je hierbij te helpen. We hebben een lijst samengesteld van de 10 beste elektronische kluis, inclusief hun kenmerken, een korte beschrijving en prijs. Hierdoor kun je gemakkelijk de perfecte match vinden voor je woonkamer.

Picture of Annette
Annette

Annette werkt als zelfstandig interieur styliste en helpt de woontoppers met advies voor de beste producten tegen de beste kwaliteit / prijs verhoudingen. Elke maand gaat ze op zoek naar de beste nieuwe elektronische kluis​ en deelt deze met jou!

10 beste elektronische kluis - [elektronische kluis test 2024]

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je woonkamer meer ruimte te geven en ervoor te zorgen dat het er modern uitziet, dan is een elektronische kluis de perfecte oplossing. Je vraagt je misschien af waar je moet beginnen met je zoektocht naar de perfecte elektronische kluis. Maak je geen zorgen, onze redactie heeft een onderzoek gestart naar de beste elektronische kluis op de markt van Nederland om je hierbij te helpen. We hebben een lijst samengesteld van de 10 beste elektronische kluis, inclusief hun kenmerken, een korte beschrijving en prijs. Hierdoor kun je gemakkelijk de perfecte match vinden voor je woonkamer.

Of je nou gaat verhuizen of een nieuwe elektronische kluis zoekt, het is belangrijk dat je de juiste vindt. Smaken verschillen nou eenmaal en dat begrijpen wij heel erg goed. Daarom zorgen we er voor dat er een ruime keus is aan verschillende elektronische kluis in deze review. We houden de laatste trends en producten altijd in de gaten om ervoor te zorgen dat je de nieuwste elektronische kluis terugvindt in onze top 10 elektronische kluis.

Bekijk direct onze top 10 elektronische kluis en laat je inspireren door de best geteste elektronische kluis. Zo richt je jouw huis in op de manier die bij jou past.

Fichero Kluis met Cijferslot Elektronische Kluis met Sleutel

5/5

Bewaar al je waardevolle spullen veilig in de compacte Fichero Kluis met Cijferslot en Elektronische Kluis met Sleutel. Deze kluis is speciaal ontworpen om je kostbaarheden te beschermen. Gemaakt van stevig, inbraakveilig staal, is deze kluis een betrouwbare opslagplaats voor sieraden, geld en belangrijke documenten. Met het elektronische cijferslot kun je een persoonlijke code kiezen, die je op elk gewenst moment kunt wijzigen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat alleen jij toegang hebt tot je waardevolle bezittingen. Daarnaast zijn er twee noodsleutels inbegrepen, voor het geval je de code vergeet of als backup. De Fichero Kluis met Cijferslot is compact en past perfect in elke ruimte. Je kunt hem gemakkelijk op een handige plek in huis neerzetten of aan de muur ophangen. Met zijn moderne en strakke ontwerp is deze kluis niet alleen functioneel, maar voegt hij ook een vleugje stijl toe aan je interieur. Bescherm je waardevolle bezittingen met de Fichero Kluis met Cijferslot en Elektronische Kluis met Sleutel. Een betrouwbare kluis die je gemoedsrust geeft en ervoor zorgt dat je kostbaarheden veilig zijn.

Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot

5/5

De Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot is een absolute must-have voor iedereen die waarde hecht aan de veiligheid van zijn persoonlijke bezittingen. Of het nu gaat om belangrijke papieren, erfstukken, contant geld of kostbare sieraden, deze kluis biedt optimale bescherming tegen diefstal en houdt jouw waardevolle spullen veilig opgeborgen. Wat deze kluis onderscheidt van andere is het brandwerende ontwerp. Met een betrouwbare brandwerendheid van 60 minuten bij temperaturen tot 927 graden Celsius, kun je erop vertrouwen dat jouw waardevolle bezittingen beschermd zijn tegen de verwoestende kracht van vuur. Daarnaast beschikt deze kluis over een geavanceerd elektronisch cijferslot, waardoor alleen jij toegang hebt tot de inhoud ervan. De kluis is vervaardigd van hoogwaardig staal en heeft een robuuste constructie die bestand is tegen inbraakpogingen. Met zijn ruime interieur biedt hij voldoende opbergruimte voor al jouw waardevolle spullen. Bovendien is de kluis voorzien van een verstelbaar en uitneembaar plankje, zodat je de indeling naar wens kunt aanpassen. Bescherm je kostbaarheden en waardevolle documenten met de Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot. Een betrouwbare en stijlvolle toevoeging aan elk huis of kantoor, die jouw gemoedsrust zal versterken.

Raykon Elektronische Kluis met Cijferslot Kluisje met Sleutel Geldkluis Brandwerend

5/5

Met de Raykon Elektronische Kluis met Cijferslot Kluisje met Sleutel Geldkluis Brandwerend ben je verzekerd van optimale beveiliging tegen inbraken van welke aard dan ook. Deze kluis is ontworpen om bestand te zijn tegen de meest voorkomende inbrekersgereedschappen, zoals snij- en hakvoorwerpen. Met zijn robuuste constructie en hoogwaardige materialen is de Raykon Kluis een betrouwbare partner die al je waardevolle bezittingen veilig bewaart. Deze elektronische kluis is uitgerust met een geavanceerd cijferslot dat je de mogelijkheid biedt om je eigen persoonlijke code in te stellen. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel toegang krijgen tot je kostbaarheden, terwijl je er zeker van kunt zijn dat anderen geen toegang hebben. Bovendien wordt de kluis geleverd met een extra sleutel, zodat je altijd een back-up hebt als je je code vergeet of als er een stroomstoring is. Naast zijn uitstekende beveiligingsfuncties is deze kluis ook brandwerend, waardoor je belangrijke documenten en waardevolle bezittingen veilig zijn, zelfs in geval van brand. Met zijn compacte formaat past deze kluis gemakkelijk in elke omgeving, of het nu thuis, op kantoor of in een hotelkamer is. Kortom, met de Raykon Elektronische Kluis met Cijferslot Kluisje met Sleutel Geldkluis Brandwerend kun je met een gerust hart genieten van gemoedsrust, wetende dat je kostbaarheden veilig zijn.

LIPS Chubbsafes Air 10E Privekluis met elektronisch codeslotElektronisch codeslot

5/5

De LIPS Chubbsafes Air 10E Privekluis met elektronisch codeslot is de perfecte oplossing voor het veilig bewaren van uw belangrijke documenten en waardevolle spullen. Deze kluis uit de Air serie van Chubbsafes biedt optimale beveiliging en gemak. De kluis is voorzien van zachte bekleding op de bodem om uw kostbaarheden te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Daarnaast kan de kluis zowel aan de bodem als aan de achterwand worden verankerd, waardoor het extra moeilijk is om de kluis te verwijderen. Zo kunt u met een gerust hart uw waardevolle bezittingen opbergen. De LIPS Chubbsafes Air 10E Privekluis wordt standaard geleverd met een elektronisch codeslot, inclusief batterijen. Dit betekent dat u geen gedoe heeft met sleutels en altijd snel en gemakkelijk toegang heeft tot uw kluis. Met de elektronische code kunt u uw kluis veilig vergrendelen en ontgrendelen. Bovendien heeft het kluisje een modern en stijlvol design, waardoor het ook een mooie toevoeging is aan uw interieur. Kies voor de LIPS Chubbsafes Air 10E Privekluis en geniet van maximale veiligheid en gemak voor uw kostbaarheden.

Elektronische Kluis Kluis ThuiskluisDigitaal Toetsenbord Slot Led-Screen

5/5

De Elektronische Kluis Kluis ThuiskluisDigitaal Toetsenbord Slot Led-Screen is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en betrouwbare opslagoplossing voor thuis. Met dit hoogwaardige product kun je je waardevolle bezittingen en belangrijke documenten op een georganiseerde en veilige manier bewaren. De kluis is voorzien van een digitaal toetsenbord slot, waardoor je gemakkelijk en snel toegang hebt tot je spullen. Het LED-scherm zorgt ervoor dat je altijd duidelijk kunt zien welke code je invoert. Daarnaast heeft de kluis een ruime opslagcapaciteit, zodat je voldoende ruimte hebt om al je kostbaarheden op te bergen. Met de Brihard Familie Elektronische Thuiskluis hoef je je geen zorgen meer te maken over de beveiliging van je waardevolle bezittingen. De kluis is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, waardoor hij bestand is tegen inbrekers en andere potentiële gevaren. Bovendien heeft de kluis een modern en stijlvol design, waardoor hij perfect past in elk interieur. Kortom, met de Elektronische Kluis Kluis ThuiskluisDigitaal Toetsenbord Slot Led-Screen bescherm je niet alleen je kostbaarheden, maar geniet je ook van gemoedsrust en een georganiseerde opslagoplossing voor thuis. Investeer in de veiligheid van je bezittingen en kies voor deze hoogwaardige kluis.

Safe Box Filex SB 1

5/5

De Filex SB 1 inbraakwerende kluis is de perfecte oplossing om uw kostbare bezittingen, belangrijke documenten en waardevolle sieraden veilig op te bergen. Met een ruime inhoud van 8,0 liter biedt deze kluis voldoende opbergruimte voor al uw waardevolle spullen. Dankzij het elektronische slot met noodsleutel kunt u met een gerust hart uw eigendommen beschermen. Deze kluis is niet alleen functioneel, maar ook zeer discreet. Met afmetingen van slechts 20 x 31 x 20 cm kunt u de kluis gemakkelijk uit het zicht plaatsen, zodat niemand weet waar uw waardevolle bezittingen zich bevinden. Daarnaast heeft de kluis de mogelijkheid om aan de muur en/of de bodem te worden bevestigd, zodat deze extra stevigheid en veiligheid biedt. Het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd, zodat u direct aan de slag kunt met het installeren van uw kluis. Met de Filex SB 1 inbraakwerende kluis kunt u met een gerust hart uw waardevolle spullen opbergen. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbare sieraden of andere waardevolle bezittingen, deze kluis biedt optimale bescherming en gemoedsrust. Investeer in de veiligheid van uw eigendommen met de Filex SB 1 kluis.

iBright Elektronische Kluis Met Cijferslot Incl 2 Noodsleutels en Bevestigingsmateriaal- Kluisje- 230x170x170

5/5

De iBright elektronische kluis is een innovatieve en betrouwbare oplossing om al jouw waardevolle bezittingen veilig te bewaren. Met zijn solide constructie en stevige cijferslot zorgt deze kluis ervoor dat alleen jij toegang hebt tot je persoonlijke eigendommen. Het cijferslot is eenvoudig in te stellen en biedt de mogelijkheid om een unieke code te kiezen die alleen jij kent. Naast het geavanceerde cijferslot wordt de iBright kluis ook geleverd met 2 noodsleutels. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot je kluis, zelfs als je de code bent vergeten of als de batterijen leeg zijn. De kluis is ontworpen met het oog op zowel veiligheid als gebruiksgemak. Om ervoor te zorgen dat de kluis stevig op zijn plaats blijft, wordt deze geleverd met bevestigingsmateriaal. Hierdoor kan de kluis eenvoudig aan de muur of vloer worden gemonteerd, zodat hij niet kan worden meegenomen door onbevoegden. Met de afmetingen van 230x170x170 biedt de iBright kluis voldoende ruimte om al je persoonlijke eigendommen veilig en georganiseerd te bewaren. Bescherm je waardevolle bezittingen met de iBright elektronische kluis en geniet van gemoedsrust, wetende dat ze veilig zijn opgeborgen.

BLANCC Elektronische Kluis met Cijferslot

5/5

NO DESCRIPTION

STANDERS Elektronische kluisWandkluis Codekluis 2 veiligheidssleutels Elektronische wachtwoordkluis

5/5

Met de STANDERS Elektronische kluisWandkluis Codekluis 2 veiligheidssleutels Elektronische wachtwoordkluis kunt u uw waardevolle spullen veilig opbergen. Deze kluis heeft een dubbel geheime code, waarmee u een code van 3 tot 8 cijfers kunt instellen. Met meer dan 100.000.000 mogelijke combinaties biedt deze kluis maximale veiligheid voor uw bezittingen. U kunt een mastercode instellen voor de eigenaar van de kluis en een gebruikerscode voor incidentele vrijgaven. Bovendien kan de code eindeloos worden opnieuw geprogrammeerd, zodat u altijd volledige controle heeft over de toegang tot de kluis. Deze kluis biedt ook diverse beveiligingsfuncties. Mocht u uw code vergeten zijn of de batterijen leeg zijn, dan kunt u nog steeds toegang krijgen tot de kluis met behulp van de twee meegeleverde veiligheidssleutels. Het interieur van de kluis is bekleed met vloerbedekking, waardoor uw waardevolle spullen zoals sieraden beschermd worden tegen krassen en beschadigingen. Daarnaast is de kluis voorzien van een uitneembare plank, zodat u de opbergruimte naar wens kunt aanpassen. Deze kluis garandeert maximale veiligheid. Het hoogwaardige sluitsysteem bestaat uit 2 stalen bouten die de deur stevig vergrendelen. Het deurmechanisme is bovendien schokbestendig, wat extra bescherming biedt tegen inbraakpogingen.

Fichero Elektronische Kluis Safe Kluisje met Cijferslot en Sleutel

5/5

Met de Elektronische Kluis van Fichero hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je kostbaarheden. Dit kluisje is ontworpen met een cijferslot en een sleutel, zodat je dubbel beschermd bent tegen ongewenste toegang. Of je nu belangrijke documenten, dierbare sieraden, contant geld of andere waardevolle spullen wilt opbergen, deze robuuste kluissysteem is de perfecte oplossing. De Fichero elektronische kluis is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij duurzaam en betrouwbaar is. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de kluis in een kast of lade te plaatsen, zodat je waardevolle spullen discreet kunt bewaren. Het cijferslot biedt een extra beveiligingslaag, waarbij je je eigen persoonlijke code kunt instellen. Daarnaast wordt de kluis geleverd met een sleutel, zodat je altijd een back-up hebt voor het geval je de code vergeet of als je de kluis snel wilt openen. Of je nu thuis of op kantoor bent, de Fichero elektronische kluis is de beste keuze om je kostbaarheden te beschermen. Met zijn stevige constructie en geavanceerde beveiligingsfuncties zorgt deze kluis ervoor dat je met een gerust hart kunt genieten van gemoedsrust. Investeer in de Fichero elektronische kluis en wees verzekerd van de veiligheid van je waardevolle bezittingen.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over de elektronische kluis vergelijken

Samen met Annette kijken we naar de laatste trends en nieuwste elektronische kluis. Hier wordt een selectie van gemaakt op basis van de beste kwaliteit & prijs verhouding.

Heb je een elektronische kluis gezien die je wilt bestellen? Je kunt dan via de knop “BESTE PRIJS’ direct bestellen. Zo kun je jouw elektronische kluis morgen al in huis hebben.

Onze reviews zijn altijd met zorg samengesteld door ervaren reviewers die experts zijn op het gebied van elektronische kluis. De producten zijn gekozen op een goede prijs/ kwaliteit verhouding, zodat je waar voor je geld krijgt.

Ons eindoordeel: elektronische kluis vergelijking

Om de perfecte elektronische kluis te vinden, kan dat wel wat denkwerk vergen. Maar als je eenmaal de juiste keuze hebt gemaakt, zul je zien dat de beloning het helemaal waard is. Je elektronische kluis is immers de basis voor het creëren van een moderne en elegante sfeer in je woonkamer. Hopelijk heeft onze top 10 je daarbij geholpen. Mocht je nog verder hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wie weet heb jij binnenkort wel de beste elektronische kluis in handen. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en vind die perfecte elektronische kluis die bij jou past. Met de juiste kluis kun je niet alleen je waardevolle spullen veilig bewaren, maar ook een stijlvolle uitstraling aan je woonkamer geven. Dus waarom zou je nog langer wachten? Neem een kijkje in onze top 10, maak je keuze en geniet binnenkort van de voordelen van een geweldige elektronische kluis. Veel succes en plezier met het vinden van jouw ideale kluis!

In totaal hebben we 30 verschillende elektronische kluis bekeken. Hier hebben we de beste 10 elektronische kluis uit gekozen na goed onderzoek en overleg. Deze lijst is samengesteld door naar diverse aspecten te kijken. Zo is er uitgebreid gekeken in verschillende prijscategorieën, naar de kwaliteit en uiteraard ook naar de laatste woontrends.

Ook is het belangrijk om de functionaliteit onder de loep te nemen. Het is leuk als een elektronische kluis er leuk uitziet in huis maar deze moet natuurlijk ook functioneel zijn. 

Onderstaande elektronische kluis die als beste getest zijn behoren volgens ons tot de top 10 elektronische kluis van 2024

1. Fichero Kluis met Cijferslot Elektronische Kluis met Sleutel
2. Elektronische Kluis Brandwerend met Cijferslot
3. Raykon Elektronische Kluis met Cijferslot Kluisje met Sleutel Geldkluis Brandwerend
4. LIPS Chubbsafes Air 10E Privekluis met elektronisch codeslotElektronisch codeslot
5. Elektronische Kluis Kluis ThuiskluisDigitaal Toetsenbord Slot Led-Screen
6. Safe Box Filex SB 1
7. iBright Elektronische Kluis Met Cijferslot Incl 2 Noodsleutels en Bevestigingsmateriaal- Kluisje- 230x170x170
8. BLANCC Elektronische Kluis met Cijferslot
9. STANDERS Elektronische kluisWandkluis Codekluis 2 veiligheidssleutels Elektronische wachtwoordkluis
10. Fichero Elektronische Kluis Safe Kluisje met Cijferslot en Sleutel

Disclaimer: Deze elektronische kluis review is na onafhankelijk onderzoek en met zorg samengesteld. Woontoppers is niet verantwoordelijk voor de producten en bij aankoop op de webshop via ons verdienen wij een kleine commissie. Kom je een fout tegen op deze pagina, neem dan contact met ons op.

elektronische kluis kopen - Laatste tips

Er zijn drie belangrijke aspecten waar je op moet letten bij het kopen van een elektronische kluis om er zeker van te zijn dat een goede aankoop is.

Om te beginnen zul je moeten besluiten welke elektronische kluis bij jou past, welke goed voelt voor jou. Dit kan heel persoonlijk zijn en ligt helemaal aan jouw eigen smaak, wat goed voelt voor jou. 

Verder is de prijs/ kwaliteitsverhouding een enorme belangrijk aspect om naar te kijken. Je wilt natuurlijk dat deze in jouw budget past maar je wilt niet dat de elektronische kluis binnen een maand al kapot gaat. 

Gelukkig hebben we voor deze review rekening gehouden met bovenstaande punten. Zo zorgen we ervoor dat het kiezen van de beste elektronische kluis makkelijk wordt voor iedereen.

Gepubliceerd op: