1. beveiliging
  2. video deurbel

Top 10 video deurbellen van 2024

Laatst bijgewerkt: 13 mrt. 2023

Dus, als je op zoek bent naar een video deurbel voor je huis, bekijk onze top 10 dan eens! Verwondering, betovering, ongeloof: het kan allemaal veroorzaakt worden door een top 10 product. Niet alleen het kennen van de beste producten is belangrijk, maar ook de beste en meest innovatieve producten te ontdekken. Vandaag laten we je kennismaken met een speciale lijst van de 10 beste video deurbel die de Nederlandse markt te bieden heeft. Met een van deze producten kun je zelfs vanuit huis zien wie er voor je deur staat, zelfs als je er zelf niet bent! Wil je meer weten over de top 10 video deurbelen? Blijf dan lezen om te ontdekken welke daarvan het meest geschikt is voor jouw huis.

Picture of Annette
Annette

Annette werkt als zelfstandig interieur styliste en helpt de woontoppers met advies voor de beste producten tegen de beste kwaliteit / prijs verhoudingen. Elke maand gaat ze op zoek naar de beste nieuwe video deurbellen​ en deelt deze met jou!

10 beste video deurbellen -

Dus, als je op zoek bent naar een video deurbel voor je huis, bekijk onze top 10 dan eens! Verwondering, betovering, ongeloof: het kan allemaal veroorzaakt worden door een top 10 product. Niet alleen het kennen van de beste producten is belangrijk, maar ook de beste en meest innovatieve producten te ontdekken. Vandaag laten we je kennismaken met een speciale lijst van de 10 beste video deurbel die de Nederlandse markt te bieden heeft. Met een van deze producten kun je zelfs vanuit huis zien wie er voor je deur staat, zelfs als je er zelf niet bent! Wil je meer weten over de top 10 video deurbelen? Blijf dan lezen om te ontdekken welke daarvan het meest geschikt is voor jouw huis.

Of je nou gaat verhuizen of een nieuwe video deurbel zoekt, het is belangrijk dat je de juiste vindt. Smaken verschillen nou eenmaal en dat begrijpen wij heel erg goed. Daarom zorgen we er voor dat er een ruime keus is aan verschillende video deurbellen in deze review. We houden de laatste trends en producten altijd in de gaten om ervoor te zorgen dat je de nieuwste video deurbellen terugvindt in onze top 10 video deurbellen.

Bekijk direct onze top 10 video deurbellen en laat je inspireren door de best geteste video deurbellen. Zo richt je jouw huis in op de manier die bij jou past.

Doorsafe 7565 PRO Professionele internet video deurbel met camera FHD 2MP 7" touchscherm gratis opslag op 32Gb SD-kaart.

5/5

De Doorsafe 7565 PRO is een professionele internet video deurbel met een 2 megapixel full HD camera en een 7 inch touchscreen. Het maakt het mogelijk om de deurbel te verbinden met uw wifi netwerk en de deurbel direct te bedienen via een smartphone of tablet. Met de Doorsafe kunt u ook op afstand ontvangen en openen van de deur. Met de ingebouwde 32 GB opslagkaart kunt u ook opnames maken van bezoekers en deze opslaan. De Doorsafe 7565 PRO maakt het ook mogelijk om meerdere gebruikers toe te voegen, zo kunt u meerdere personen toegang geven tot de deurbel en de opnames van bezoekers bekijken. Dankzij de geïntegreerde bewegingssensor krijgt u direct een melding wanneer er iemand voor de deur staat, zelfs wanneer u niet thuis bent. Bovendien is de deurbel ook voorzien van een nachtzichtfunctie, waardoor u ook 's nachts toegang heeft tot opnames van bezoekers.

ELRO DV477W Video Deur Intercom 7" Kleurenscherm Verstelbare camera met nachtzicht Color Night Vision 16 Beltonen.

5/5

Het 7 inch kleurenscherm van de ELRO DV477W Video Deur Intercom is verstelbaar, zodat je de beste kijkhoek kunt instellen. Deze deurbel heeft ook 16 verschillende beltonen, waarmee je kunt kiezen welke toon je het meest aanspreekt. Met deze deurbel kun je vanuit je luie stoel in de woonkamer je bezoekers bekijken. Daarnaast kun je de ELRO DV477W Video Deur Intercom uitbreiden met extra accessoires, zoals bijvoorbeeld een drukknop voor op de buitenmuur. Dit maakt het mogelijk om de deurbel ook van buitenaf te bedienen. Met de meegeleverde installatiedoos kun je de deurbel ook eenvoudig op een muur of een ander oppervlak monteren. Met de ELRO DV477W Video Deur Intercom heb je de perfecte veiligheidsoplossing voor je huis.

Cless deurbel met camera inclusief chime draadloze Deurbel video deurbel.

5/5

De Cless deurbel met camera is een must-have voor iedereen die veiligheid en gemak wil combineren. De slimme video deurbel heeft een ingebouwde HD-camera, waardoor je altijd weet wie er voor de deur staat, zelfs als je er niet bent. Het is ook mogelijk om de deurbel via de app te bedienen en om de bezoekers te verwelkomen alsof je thuis bent. Je krijgt ook een chime draadloze deurbel om te gebruiken als je geen smartphone hebt. Met deze deurbel kun je een klassiek deurbelgeluid horen. Ook kun je de volume- en ringerinstellingen aanpassen voor een meer persoonlijke ervaring. Met de app kun je ook gemakkelijk meerdere verschillende ringtonen selecteren, zodat je altijd weet wie er voor de deur staat. Bovendien kun je de deurbel ook koppelen met je Amazon Alexa of Google Assistent voor extra gemak.

Ring Video Deurbel Wired Bedraad.

5/5

De Ring Video Deurbel Wired Bedraad is een uitstekende manier om beveiliging toe te voegen aan je voordeur. Met een 1080p HD-video, livebeeld en tweerichtingsspraak kun je iedereen die voor je deur staat zien, horen en spreken, waar je ook bent. De Ring Video Deurbel Wired Bedraad is eenvoudig aan te sluiten op je bestaande deurbelbedrading voor continue stroom en beveiliging. Bovendien heeft het een ingebouwde bewegingssensor die je waarschuwt wanneer er iemand voor je deur staat. Daarnaast kun je ook een melding krijgen op je smartphone zodra iemand de deurbel heeft gebruikt. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van wie er voor je deur staat.

Video deurbel met camera en wifi Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart.

5/5

Met de draadloze video-deurbel van Zedar heb je altijd en overal toegang tot je voordeur. De deurbel is draadloos en op accu, waardoor je de deurbel makkelijk plaatst waar je maar wilt. Je kunt de deurbel ook verbinden met wifi, waardoor je een melding krijgt als er iemand aanbelt. De deurbel heeft een Full HD 1080P camera met een kijkhoek van 160 graden. Je ziet dus precies wat er zich voor je deur afspeelt en kunt zo een gesprek voeren met mensen aan de deur. Daarnaast heeft de deurbel ook een draadloze gong met het unieke T-ring geluid. De deurbel wordt geleverd met een 32GB SD-kaart waarop je alle opgenomen beelden kunt opslaan. Zo kun je gemakkelijk terugkijken wie er allemaal aan de deur is geweest. Met de draadloze video-deurbel van Zedar heb je dus altijd en overal toegang tot je voordeur. De deurbel is gemakkelijk te installeren en heeft een Full HD 1080P camera met een kijkhoek van 160 graden. Je kunt de deurbel verbinden met wifi en een melding krijgen als er iemand aanbelt. Daarnaast heeft de deurbel ook een draadloze gong met het unieke T-ring geluid. Vergeet ook niet de 32GB SD-kaart waarmee je alle opgenomen beelden kunt opslaan. Zo mis je nooit meer een belangrijk moment voor je deur.

Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset Batterijgevoed 1080P Draadloze gong.

5/5

De Eufy Video Deurbel Slim is een innovatief product dat een hoogwaardige beveiligingservaring biedt. Het is ontworpen om veranderingen in de omgeving te detecteren en u te waarschuwen met de lokale gong. U kunt de deurbel op een afstand bedienen met uw telefoon of tablet, waardoor u altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt. De Eufy Video Deurbel Slim is ook eenvoudig te installeren. Het is draadloos en werkt op batterijen, dus u hoeft geen lastige kabels te gebruiken om het te installeren. Bovendien is de deurbel voorzien van een 1080P HD-camera met een groothoeklens, waardoor u details op uw telefoon kunt bekijken wanneer er iemand aanbelt. U kunt ook twee-weg audio gebruiken om met bezoekers te praten. De Eufy Video Deurbel Slim is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een slimme beveiligingsoplossing. Het is eenvoudig te installeren, draadloos, batterijaangedreven en voorzien van een HD-camera met groothoeklens. U kunt op afstand beelden bekijken en twee-weg audio gebruiken om met bezoekers te praten. Door de slimme gong bent u altijd op de hoogte wanneer er iets verandert in uw omgeving.

Eufy by Anker Video Deurbel Draadloze Deurbelset Inclusief HomeBase 2 WiFi vereist.

5/5

De Eufy by Anker Video Deurbel is een draadloze deurbelset die de veiligheid van je huis naar een hoger niveau tilt. Met deze innovatieve deurbel krijg je toegang tot een kristalheldere HD-beeldkwaliteit en twee-weg audio voor een betere communicatie. De deurbel is uitgerust met een HomeBase 2, waarmee je de deurbel gemakkelijk draadloos kunt verbinden met je WiFi-netwerk. Daarnaast heeft de deurbel ook een slimme bewegingssensor die je waarschuwt bij het detecteren van bewegingen binnen een bereik van 5 meter. De Eufy by Anker Video Deurbel is een handig en innovatief product dat je huis beveiligt, zonder dat je erover hoeft na te denken. De deurbel is waterdicht, dus hij is bestand tegen regen of sneeuw. Het product wordt geleverd met een oplaadbare batterij die je gemakkelijk kunt opladen met een USB-kabel. De batterij gaat tot wel 6 maanden mee, zodat je zeker bent dat hij altijd voor je klaar staat.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons.

5/5

Met de Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons heb je altijd controle over wat er gebeurt bij jouw deur. Vanaf elke locatie kun je zien, horen en praten met bezoekers. Neem meldingen direct in ontvangst wanneer er iemand belt aan of wanneer er een beweging wordt gedetecteerd door de ingebouwde sensor. Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, ontvang je alleen meldingen die voor jou belangrijk zijn. Zo kun je kiezen welke meldingen je het meest nuttig vindt. Of je nu thuis bent of niet, je hebt altijd een duidelijk beeld van wie er voor je deur staat. Je kunt ook op je smartphone of tablet live zien wat er gebeurt bij je deur. Met de Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons heb je de controle!

Ring Video Deurbel (2de generatie) Draadloos 1080p HD-video Zilver.

5/5

Met de tweede generatie van de Ring Video Doorbell krijg je meer controle over je deur dan ooit. Kijk, luister en praat met je bezoekers waar je ook bent. De Ring Video Deurbel heeft een draadloos 1080p HD-video systeem, waarmee je heldere beelden krijgt, zelfs in het donker. Met de ingebouwde bewegingssensor word je direct op de hoogte gebracht wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, ontvang je alleen meldingen wanneer jij dat wilt. De Ring Video Deurbel 2de generatie is gemaakt van duurzaam zilver, zodat je ervan verzekerd bent dat je bezoekers je altijd kunnen zien aanbellen. Met de Ring Video Deurbel 2de generatie ben je altijd bewust van wie er voor je deur staat. Met de tweede generatie van de Ring Video Deurbel heb je meer controle over je deur dan ooit. Kijk, luister en praat met je bezoekers van waar je ook bent, met de draadloze 1080p HD-video technologie. Je krijgt heldere beelden, zelfs in het donker. De ingebouwde bewegingssensor detecteert snel beweging en stuurt je direct een melding. Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, bepaal je zelf wanneer je de melding ontvangt. Gemaakt van duurzaam zilver, zie je altijd wie er voor je deur staat. De Ring Video Deurbel 2de generatie geeft je meer controle en veiligheid.

Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset 2 camera's Draadloos Inclusief HomeBase.

5/5

De Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset is een innovatieve manier om uw huis te beveiligen. De deurbelset bestaat uit twee camera's die draadloos aan elkaar gekoppeld zijn en een HomeBase. Zo heeft u altijd een helder beeld van twee kanten. U kunt het beeld nog verder verbeteren door de camera's te roteren om een 180°-panoramabereik te creëren. De Dual 2 Pro Deurbelset is ontworpen om makkelijk te installeren. U hoeft alleen de camera's en de HomeBase te installeren met behulp van de meegeleverde montagebeugels en kabels. Geen kabels boren of schroeven. Ook de setup is eenvoudig te doen. U kunt de camera's verbinden met de HomeBase en vervolgens met uw smartphone of tablet via de Eufy-app. Ook het beheer is eenvoudig en u kunt verschillende instellingen wijzigen, zoals de bewegingsdetectie, nachtzicht en meldingen.

Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen over de video deurbellen vergelijken

Samen met Annette kijken we naar de laatste trends en nieuwste video deurbellen. Hier wordt een selectie van gemaakt op basis van de beste kwaliteit & prijs verhouding.

Heb je een video deurbel gezien die je wilt bestellen? Je kunt dan via de knop “BESTE PRIJS’ direct bestellen. Zo kun je jouw video deurbel morgen al in huis hebben.

Onze reviews zijn altijd met zorg samengesteld door ervaren reviewers die experts zijn op het gebied van video deurbellen. De producten zijn gekozen op een goede prijs/ kwaliteit verhouding, zodat je waar voor je geld krijgt.

Ons eindoordeel: video deurbellen vergelijking

Met een video deurbel kunnen we onze thuissituatie aanzienlijk verbeteren. Als je nog niet helemaal overtuigd bent over welke video deurbel jouw beste optie is, hoef je je niet druk te maken. We hebben de 10 beste opties voor je op een rijtje gezet, dus het vinden van de juiste video deurbel moet geen probleem zijn. Als je toch nog met vragen zit die wij hier niet hebben beantwoord, kan je altijd contact met ons opnemen. Met deze informatie moet je nu uiteindelijk de beste video deurbel voor jouw situatie kunnen vinden. Daarom hopen we dat je nu de perfecte video deurbel kan kopen waar je lang naar kan kijken!

In totaal hebben we 30 verschillende video deurbellen bekeken. Hier hebben we de beste 10 video deurbellen uit gekozen na goed onderzoek en overleg. Deze lijst is samengesteld door naar diverse aspecten te kijken. Zo is er uitgebreid gekeken in verschillende prijscategorieën, naar de kwaliteit en uiteraard ook naar de laatste woontrends.

Ook is het belangrijk om de functionaliteit onder de loep te nemen. Het is leuk als een video deurbel er leuk uitziet in huis maar deze moet natuurlijk ook functioneel zijn. 

Onderstaande video deurbellen die als beste getest zijn behoren volgens ons tot de top 10 video deurbellen van 2024

1. Doorsafe 7565 PRO Professionele internet video deurbel met camera FHD 2MP 7" touchscherm gratis opslag op 32Gb SD-kaart.
2. ELRO DV477W Video Deur Intercom 7" Kleurenscherm Verstelbare camera met nachtzicht Color Night Vision 16 Beltonen.
3. Cless deurbel met camera inclusief chime draadloze Deurbel video deurbel.
4. Ring Video Deurbel Wired Bedraad.
5. Video deurbel met camera en wifi Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart.
6. Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset Batterijgevoed 1080P Draadloze gong.
7. Eufy by Anker Video Deurbel Draadloze Deurbelset Inclusief HomeBase 2 WiFi vereist.
8. Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons.
9. Ring Video Deurbel (2de generatie) Draadloos 1080p HD-video Zilver.
10. Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset 2 camera's Draadloos Inclusief HomeBase.

Disclaimer: Deze video deurbel review is na onafhankelijk onderzoek en met zorg samengesteld. Woontoppers is niet verantwoordelijk voor de producten en bij aankoop op de webshop via ons verdienen wij een kleine commissie. Kom je een fout tegen op deze pagina, neem dan contact met ons op.

video deurbellen kopen - Laatste tips

Er zijn drie belangrijke aspecten waar je op moet letten bij het kopen van een video deurbel om er zeker van te zijn dat een goede aankoop is.

Om te beginnen zul je moeten besluiten welke video deurbel bij jou past, welke goed voelt voor jou. Dit kan heel persoonlijk zijn en ligt helemaal aan jouw eigen smaak, wat goed voelt voor jou. 

Verder is de prijs/ kwaliteitsverhouding een enorme belangrijk aspect om naar te kijken. Je wilt natuurlijk dat deze in jouw budget past maar je wilt niet dat de video deurbel binnen een maand al kapot gaat. 

Gelukkig hebben we voor deze review rekening gehouden met bovenstaande punten. Zo zorgen we ervoor dat het kiezen van de beste video deurbel makkelijk wordt voor iedereen.

Gepubliceerd op: 13 feb. 2023